anydress logo zwart
Menu
Blog garage

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

Van garage naar doorgroeiend bedrijf!

In een eerdere blog, vertelde ik al dat je ondernemen meestal niet alleen doet! En dat is het afgelopen half jaar alleen nog maar meer gebleken. Langzaamaan breidt Any Dress zich uit. Daarom wil ik jullie even voorstellen aan de leraressen die vanaf het nieuwe seizoen mij zullen gaan helpen met het geven van naailessen en workshops.

Lerares Mandy

Lerares Mandy

Mandy, onze gezellige spring in het veld, die met iedereen een praatje en een vrolijke babbel maakt. Inmiddels is zij al een oude bekende, want vanaf het moment dat wij in Winkelcentrum ‘De Loper’ zaten is zij lerares in opleiding bij Any Dress.

Mandy heeft de opleiding Medewerkster ‘Mode Maatkleding’ niveau 3 gedaan. Helaas heeft zij niet lang van haar slagen kunnen genieten vanwege haar gezondheid. Inmiddels is zij gelukkig na veel vallen en opstaan weer helemaal orde en leert zij nog elke les bij.

 

Lerares Miranda

Lerares Miranda

Sinds februari/maart helpt ook Miranda ons met lesgeven. Miranda heeft de opleiding Mode- en Kleding in Dordrecht gedaan en is een bezig Bij! In haar eigen bedrijf genaamd Tailor and Fashion, vervaardigd zij maatwerkkleding en doet veel verstelwerk. Miranda wilde graag haar horizon verbreden en ging de uitdaging aan om bij Any Dress als lerares te werken. Dankzij haar verstelwerk kent zij vele oplossingen, tips en trics.

Naast het werken als lerares breidt ze ook haar kennis verder uit , door het volgen van de jaaropleiding Patroontekenen.

Lerares Jamie-Lee

Lerares Jamie-Lee

Jamie-Lee, bij jullie inmiddels bekend als de Stagiaire van het afgelopen half jaar. Velen van jullie hoopte haar terug te zien binnen Any Dress. En dat gaat zeker gebeuren. Haar eerste prioriteit zal zijn het afronden van haar opleiding Specialist ‘Mode Maatkleding’ niveau 4. Buiten haar school zal Jamie-Lee echter een bijdrage leveren binnen Any Dress door te helpen met lesgeven. Maar ook als assistente voor verdere ontwikkeling van Any Shape.

 

 

Lerares Cassandra

Lerares Lingerie Cassandra

En last, but not least Cassandra, onze Lingerie Expert. Cassandra heeft haar eigen bedrijf genaamd Lijfgoed, waarin zij je leert om je eigen onder mode, lingerie en badkleding te maken. Zij combineert dit met het delen van haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, designers of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Any Dress fungeert in dit geval als dependance van Lijfgoed waardoor Lijfgoed een bijna landelijke reikwijdte heeft.

Rest ons nog te zeggen, we zien jullie graag in het aankomende seizoen.

 

Lfs Linda

2 reacties

  1. Dat klinkt allemaal goed! Klein begonnen en nu al een heel team om je heen om Any dress op de kaart te zetten 🙂 hoop voor je dat er in de toekomst nog meer mooie dingen bij komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.