anydress logo zwart
Menu
naaiwijzer

E-book

de Naaiwijzer

Wekelijks krijg ik in mijn naailessen vragen van naaisters over naalden, garen, stoffen en spelden. Logisch. Ze willen de juiste keuzes maken, zodat ze zo lang mogelijk kunnen genieten van hun jurk(en).

Daarom heb ik de 14 meest gestelde vragen voor je gebundeld in de Naaiwijzer. De Naaiwijzer is onmisbaar als je zelf naait en regelmatig voor talloze keuzes komt te staan.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wat is een slimme volgorde om iets te naaien?
  • Wanneer maak je een proefmodel?
  • Waar let je op bij online stoffen kopen?
  • Hoe zet je een zoom onzichtbaar vast?
  • En nog veel meer…

Niets is zo namelijk zo belangrijk als een goede basis!

Anders was al je harde werk voor niks. De Naaiwijzer zit vol met praktische tips en adviezen bij de belangrijkste naaitechnieken voor naaien met de naaimachine.

Daarom bied ik jou deze aan voor de speciale actieprijs van 9,-:

  • Meer dan 77 tips en naaitechnieken die direct toe te passen zijn, zodat je je items echt gaat (af)maken.
  • Gebaseerd op de 14 meest gestelde vragen van (gevorderde) naaisters aan mij als coupeuse.
  • Concrete tips en adviezen om snel aan de slag te kunnen zonder het naaiboekje te moeten doorzoeken.
naaiwijzer

Bestel de Naaiwijzer tijdelijk 
voor 9,- inclusief BTW (in plaats van €19).

Meteen in je mailbox klaar voor gebruik.

zo ziet de naaiwijzer eruit!

zij hebben hem al:

Even voorstellen:

Na mijn MBO Mode en Kleding was het vinden van een baan lastig en kwam ik noodgedwongen achter de ‘desk’ te zitten. Ik wilde aan de bak, want werkloos thuiszitten was aan mij niet besteed. Na 5 jaar gaf mijn lijf het op. Het toetsenbord en ik waren geen vrienden en ik liep het risico te worden afgekeurd terwijl ik pas 25 was.

Ik besloot een tweede modeopleiding te volgen tot maatwerk coupeuse. Na de opleiding startte ik bij een modebedrijf in Amsterdam. Ik leerde hoe de modebranche daadwerkelijk werkte en niet zoals het toen op school werd aangeleerd.

Op een dag wilde een vriendin van mij leren naaien. Ik leerde haar de beginselen en zo begon het balletje te rollen. Mijn vriendin nam nog een vriendin mee en via mond tot mond reclame gaf ik binnen no time 2 avonden per week les.

Steeds meer dames in de regio wisten me te vinden om de fijne kneepjes van het vak te leren. Gedurende de jaren heb ik dan ook, zelfs al was ik al coupeuse, heel wat bijgeleerd. Mede omdat ik zelf ook 10 kilo zwaarder geweest ben dan ik op dit moment ben.

Zo groeide mijn modevakschool uit tot een totaalpakket van Naailessen, Workshops, Patroontekenopleidingen en het Online Leslokaal.

En dat Online Leslokaal biedt mij op dit moment weer nieuwe (groei) mogelijkheden. Zodat ik niet alleen jou kan helpen, maar ook die lieve dame in Groningen.