anydress logo zwart
Menu
Workshop Sewing Saturday

live workshop

Ontdek en creëer op Sewing Saturday

Ben je een fervent naaister of wil je graag je creatieve kant ontdekken? Dan is Sewing Saturday dé dag voor jou! Vorig seizoen was een groot succes en de plekken waren snel volgeboekt. Vanwege deze overweldigende respons hebben we Sewing Saturday dit seizoen maar liefst drie keer ingepland. Maar haast je, want de plaatsen zijn beperkt en vullen zich snel!

Wat kun je verwachten op Sewing Saturday?

Een dag vol creativiteit, inspiratie en gezelligheid! Ontwikkel nieuwe naaitechnieken, voltooi onafgemaakte projecten en deel ideeën met gelijkgestemden. Sewing Saturday is meer dan alleen naaien; het is ook een dag van verbinding en lachen met andere creatievelingen. Of je nu een beginner bent of jarenlange ervaring hebt, iedereen is welkom om zijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor Sewing Saturday.

Het is de perfecte gelegenheid om een volledige dag te wijden aan je passie voor naaien en nieuwe mensen te ontmoeten die deze passie delen. Door het succes van vorig edities zijn de plaatsen beperkt, dus wacht niet te lang! Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek.

Hoe ziet de Sewing Saturday eruit?

We starten om 10.00 uur en gaan door tot 17.00 uur. Samen brengen we een dag door achter de naaimachine. Ik zal aanwezig zijn als juf om al je vragen te beantwoorden. Uiteraard zorg ik voor koffie, thee en lekkernijen. Vergeet niet je lunchpakketje mee te nemen. 

Na afloop bestaat de mogelijkheid om samen naar een gezellig Italiaans restaurant te gaan, maar de keuze is aan jou. Let op, de kosten van de maaltijd zijn niet inbegrepen.

Locatie

De lessen vinden plaats in het knusse atelier van Any Dress, Gerardus Blankenheymstraat 23 te Schiedam. Heb je nog vragen? Heb je nog vragen? Stel ze direct!

wat kost het?

Deelname aan Sewing Saturday bedraagt €85 euro per persoon. De kosten van de eventuele maaltijd variëren naar gelang je eigen keuze.

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de lessen. Ontdek waarom Linda’s begeleiding en het gezellige atelier van Any Dress de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Kies je tijdstip

zaterdag 20 juli 10.00-17.00 uur

zaterdag 31 augustus 10.00-17.00 uur

zaterdag 8 februari '25 10.00-17.00 uur

zaterdag 28 juni '25 10.00-17.00 uur