anydress logo zwart
Menu
Workshop Jurk in 1 dag

live workshop

Naai een prachtige Jurk in slechts 1 dag!

Wil jij stralen in een jurk die helemaal van jou is? Een creatie die perfect past omdat het patroon op jouw maten is afgestemd. En niet zomaar een patroon, maar een dat je zélf hebt getekend. In de workshop ‘Naai je jurk in één dag’ neem ik je mee naar de betoverende wereld van instant succes.

Ontdek het plezier van het tekenen én maken van je eigen jurk. Geen standaardontwerp, want je kunt kiezen uit diverse halzen, mouwen en rokdelen. Dat belooft een stijlvol resultaat, nietwaar?

Workshop Jurk Naaien

In deze 5 uur durende workshop leer ik je niet alleen een jurk te tekenen, maar ook te vervaardigen. Geen standaardontwerp, want je kunt kiezen uit verschillende halzen, mouwen en rokdelen voor eindeloze variaties. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Enige naaiervaring is welkom. Het is essentieel dat je met je naaimachine kunt omgaan. Tijdens de workshop deel ik nieuwe tips en trucs om de afwerking van je jurk te perfectioneren. Natuurlijk maken we de jurk op jouw maten, zodat deze perfect past. Trots ga je aan het einde van de dag naar huis in je zelfgemaakte jurk!

BRING A FRIEND ACTIE:

Heb jij je vriendinnen al verteld over deze super leuke workshop? Als je een vriendin net zo enthousiast maakt als jijzelf en je schrijft je samen in, verdienen jullie  10% korting op de workshopprijs. Deel de creativiteit en ontvang korting voor jou én je vriendin(nen)!

Code = Jurk10

praktische informatie:

Alle benodigdheden, koffie of thee met iets lekkers en een eenvoudige lunch zijn inbegrepen.

Breng je eigen naaimachine mee; als je er geen hebt, zorgen wij voor een machine.

Kleine groepen voor persoonlijke aandacht.

Locatie

De lessen vinden plaats in het knusse atelier van Any Dress, Gerardus Blankenheymstraat 23 te Schiedam. Heb je nog vragen? Heb je nog vragen? Stel ze direct!

Kosten en tijden

Tijd: 10.00 tot ongeveer 16.00 uur (inloop tussen 09.45-10.00; de workshop eindigt pas als je jurk af is.)

Investering: 149 euro 

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de workshop. Ontdek waarom Linda’s begeleiding en het gezellige atelier van Any Dress de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Kies je tijdstip

Zaterdag 29 juni van 10.00-16.00 uur

zaterdag 14 september van 10.00-16.00 uur

zaterdag 25 januari '25 van 10.00-16.00 uur

zaterdag 12 juli '25 van 10.00-16.00 uur

Veel gestelde vragen

Hoeveel 1-op-1 momenten zijn er?

We begrijpen het belang van persoonlijke begeleiding. Daarom zijn er in totaal 18 live lesmomenten met een maximum van 8 personen. Hierdoor is er ruim voldoende tijd om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het creëren van succesvolle patronen.

Je investeert in jezelf en in goed passende patronen voor slechts 107,- euro per maand gedurende 10 maanden. Deze investering omvat niet alleen de opleiding, maar ook een basis tekenpakket, lesboeken en toegang tot de online leeromgeving met een besloten Facebookgroep.

Het tekenen van een kwalitatief goed patroon op jouw eigen maten vergt tijd en aandacht. Het proces omvat het werken met proefmodellen en het aanpassen van de patronen op basis van jouw lichaamsvorm en wensen. Hoewel de duur van dit proces afhankelijk is van verschillende factoren, kun je na de opleiding basispatronen tekenen voor rokken, broeken en jurken.

Het tekenen van patronen op jouw eigen maten is niet moeilijker dan het tekenen op andermans maten. Wat het uitdagend maakt, zijn jouw unieke lichaamseigenschappen. Ik begeleid je met geduld en oefening, zodat je deze uitdaging met vertrouwen kunt aangaan.

Het leerproces is persoonlijk en varieert per individu. Daarom bied ik verschillende leermethoden aan, waaronder live lessen, video’s om terug te kijken en lesboeken om in terug te lezen. Kies de methode die het beste bij jouw leervoorkeuren past en neem de tijd om te oefenen en te experimenteren. Onthoud, deze opleiding draait niet alleen om snelheid, maar om het creëren van hoogwaardige patronen die zorgen voor goed passende kleding.

Ervaring met naaien kan handig zijn, maar het is niet noodzakelijk. Deze opleiding is juist ontworpen om je te leren hoe je patronen tekent. Oefening en interesse zijn cruciaal. Hoe meer je oefent en interesse toont, hoe sneller je gewenste resultaten zult behalen.