anydress logo zwart
Menu
Workshop Stoffen shoppen

live workshop

Stoffen Shoppen

Ben jij ook vaak overweldigd door vragen als “Hoeveel stof heb ik nodig?” of “Past deze stof bij mijn project?” Dan is hier dé oplossing voor jou! Mijn Personal Stoffen Shopping trip naar Harrie Bosch in Eindhoven.

Waarom meedoen? Bespaar tijd en stress.

Laat mij je helpen bij het kiezen van de stoffen en het beantwoorden van al die vragen. Zodat jij thuiskomt met stoffen die geschikt zijn voor jouw projecten. Geen gedoe meer met twijfels!

Geniet van een ontspannen dag en keer vol inspiratie huiswaarts. Heerlijk neuzen, snuffelen, voelen en kijken met gelijkgestemden. 

Geen zeurende man die vraagt of je al klaar bent. Je kunt heerlijk de tijd nemen in de grote loods van Harrie Bosch en op je gemak shoppen. 

Klinkt dit als muziek in de oren?

Wacht niet langer en reserveer jouw plek op onze volgende shoppingtrip. Bespaar tijd, ontdek nieuwe stoffen en maak van jouw projecten een groot succes!

Wat kun je verwachten

  • Ik zorg voor voldoende vervoer. 
  • We vertrekken om 10.00 uur vanaf het atelier in Schiedam

Hoe het werkt:

Eenmaal aangekomen in Eindhoven laat ik jullie eerst even los in de grote loods van Harrie Bosch. Ben je overweldigd, geen probleem laat het even rustig op je inwerken en kijk eerst zonder doel rond.

Ga vervolgens op zoek naar jouw stoffen (met je wensen in je achterhoofd, of projectwensen die je meeneemt). 

Vraag mijn advies

Neem af en toe een pauze, drink een kop koffie of eet een boterham (deze moet je wel even zelf meenemen).

Als iedereen klaar is en zijn stoffen heeft ingeslagen, gaan we op ons gemak weer op huis aan.

Tijden en kosten

De duur van de dag is flexibel, meestal zijn we tussen 16.00-17.00 uur weer terug bij het atelier. 

Voor slecht 47,00 euro, heb je mij een hele dag als Personal Shopper en krijg je den dag vol stoffen, gezelligheid en inspiratie!

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de lessen. Ontdek waarom Linda’s begeleiding en het gezellige atelier van Any Dress de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Kies je tijdstip

zaterdag 23 november van 10.00-17.00 uur

zaterdag 29 maart '25 van 10.00-17.00 uur