anydress logo zwart
Menu
Patroontekenen leerjaar 2

op locatie

Patroontekenen Leerjaar 2

Van basis naar verdieping.

Heb je na de eerste 18 lessen van het eerste leerjaar al veel geleerd? Dat is slechts het begin! Je hebt een sterke basis, maar het wordt tijd om verder te gaan. Aan kennis geen gebrek.

Ontdek hoe je niet alleen je eigen basisstukken kleding kunt maken, maar ook blouses, blazers, jassen en verschillende mouwen en kragen kunt ontwerpen die perfect bij jou passen. 

Stel je voor dat je zelf patronen kunt tekenen op jouw eigen maten. Kleding maken die perfect past bij jouw lichaam, stijl en shape. Heerlijk voortborduren op je basismodellen, waardoor de variatie in je kledingkast alleen maar groter wordt en alle natuurlijk perfect aansluitend op jouw lichaam. Dat is wat de jaaropleiding Patroontekenen 2 in mijn atelier je biedt.

Verdiep jouw kennis en creativiteit.

Met geavanceerde patroontekenvaardigheden creëer je niet alleen kleding die past, maar die als gegoten zit. Elke creatie wordt een uniek meesterwerk op jouw maat.

Laat mij, als ervaren docent, je inspireren en ontdek nieuwe mogelijkheden om jouw persoonlijke stijl te ontwikkelen. Het tweede leerjaar brengt verdieping, zodat je niet alleen kleding draagt, maar jouw eigen stijl omarmt.

Door van basis naar expert te gaan, bouw je niet alleen je kennis verder uit, maar ook aan zelfvertrouwen. Draag met trots wat je zelf maakt en straal zelfvertrouwen uit in elke creatie.

Wat Je Leert

praktische informatie:

Bonussen

  1. 3 lesboeken t.w.v. €255,00 met stap voor stap uitleg, zodat je thuis alles op je gemak nog eens na kunt lezen.
  2. Koffie of thee tijdens de lessen.

Exclusief

Benodigde materialen voor het uitwerken van je patronen en het vervaardigen van proefmodellen zijn niet inbegrepen.

Locatie

De lessen vinden plaats in het knusse atelier van Any Dress, Gerardus Blankenheymstraat 23 te Schiedam. Heb je nog vragen? Heb je nog vragen? Stel ze direct!

Kosten en tijden

10 lessen verspreid over 10 maanden, elke maand 1 les op zaterdagochtend van 10-13 uur. Exacte data worden medio Mei bekend. 

Huiswerkbelasting: 4-8 uur per week.

Data:
2024 = 21-09, 19-10, 16-11, 14-12
2025 = 11-01, 15-02, 15-03, 12-04, 14-05, 14-06

Investering: €97,- per maand.

Wees er snel bij, want de inschrijvingen zijn beperkt.

Maak een einde aan frustraties en begin vandaag met het creëren van kleding die écht bij jou past! Schrijf je nu in en start jouw patroontekenavontuur.

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de lessen. Ontdek waarom Linda’s begeleiding en het gezellige atelier van Any Dress de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Veel gestelde vragen

Hoeveel 1-op-1 momenten zijn er?

We begrijpen het belang van persoonlijke begeleiding. Daarom zijn er in totaal 10 live lesmomenten met een maximum van 8 personen. Hierdoor is er ruim voldoende tijd om al jouw persoonlijke vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het creëren van succesvolle patronen.

Je investeert in jezelf en in goed passende patronen voor slechts 97,- euro per maand gedurende 10 maanden. Deze investering omvat niet alleen de opleiding, maar ook een basis tekenpakket, lesboeken en toegang tot de online leeromgeving met een besloten Facebookgroep.

Om deel te nemen aan leerjaar 2 is het in principe nodig dat je eerder leerjaar 1 hebt gevolgd. Echter, als je aantoonbaar voldoende ervaring hebt met patroontekenen, kan instromen na overleg ook een optie zijn. Neem even contact met mij op dan bespreken we samen hoe jij het beste kunt aansluiten bij dit verdiepende leerjaar 2.