anydress logo zwart
Menu
Quote 107 Blog

Ondernemen doe je niet alleen!

Ondernemen doe je niet alleen!

Ik ben moe……maar trots. Het is zondagavond 25 maart 21.30 uur en ik plof net neer op de bank om nog even een wijntje te drinken voor het slapengaan. Het was een heftig weekend wat ondernemen betreft. Jeetje wat ben ik moe……maar ook zeker net zo voldaan.

Creative Life

Waarom? De afgelopen 3 dagen hebben we de beurs Creative Life gedraaid. Een 3 daags evenement waarvan ik lang heb gedacht dat ik dat als 1 pitter nooit zou kunnen bewerkstelligen. Maar zie, als je wilt kan het!

Dat klinkt natuurlijk heel eenvoudig als ik het zo opschrijf, maar er komt best nog wat kijken bij zo’n evenement. En je doet het zeker ook niet alleen. Ik voel mij namelijk gezegend met het team wat ik inmiddels om mij heen heb verzameld.

Het Team

Cassandra: mijn bff, partner in zakelijke crime, sparringpartner en degene waardoor het voor ons beide mogelijk is om evenementen als deze werkelijkheid te laten worden.

Chiel: De wederhelft van Cassandra, die ons na de lange dagen verwent met goed eten en lekkere wijn. En die mij tijdens deze dagen in zijn huis en gezin toelaat als extra lid.

Laura: is de rechterhand van Cassandra, maar weet inmiddels ook al precies op welke momenten ik ook een extra handje kan gebruiken en qua ideeën snapt ze Any Dress ook al 100%.

Mijn moeder: die met liefde elke hand en spandienst op mijn verzoek uitvoert. Pasmodellen naaien, voorraad bijwerken, stof rollen, stikkeren, koffie zetten en vooral ook zorgen dat ik niet vergeet te eten. En tijdens ons samenwerken kletsen we ook nog gezellig bij.

Angelina: mijn vrijwilligster met liefde voor het vak. Naait graag nieuwe dingen waarvan ze de technieken nog niet kent en vindt het supertof om samen nieuwe dingen te ontwikkelen.

Mandy: zij helpt mij met lesgeven en valt in op het moment dat ik weer eens wat bedacht heb. Geeft inmiddels gerust in haar eentje les als ik dus een beurs aan het draaien ben.

Miranda: onze nieuwste aanvulling in het team. Helpt ook met lesgeven en snuift gretig alle nieuwe technieken in zich op. Ze werd door mij met dit evenement een beetje voor het blok gezet omdat ik haar vroeg een les van mij over te nemen in haar eentje. Maar hé zoals ik wist heeft ze dat prima gedaan.

Deborah: ondanks haar studie werkt ze al hard in het bedrijf mee. Ze is verantwoordelijk voor vele visuele zaken. Maakt presentatie- en werktekeningen, maakt digitale patronen en monstermodellen.

Debby: een cursist van mij. Een heerlijke spring in het veld en mijn inspiratiebron voor mijn ideale klant. Vol enthousiasme hielp ze ons mee op de beursvloer.

En last but not least, mijn thuisfront, mijn hubby: zorgt ervoor dat het huishouden nog een beetje doordraait zodat ik deze zondagavond weer heerlijk in een schoon bedje lig. Die op verzoek zijn hobby kwam uitvoeren op de beurs en mooie foto’s van ons heeft gemaakt. En die als ik het zelf niet meer kan verzinnen soms briljante ideeën heeft.

Als ik alles zo op een rijtje zie staan, best een indrukwekkend team dus. En daar ben ik dus super super trots op. Trots op wat we met elkaar bereiken en trots op het feit dat jullie allemaal met mij deze weg willen bewandelen. Dank jullie wel voor jullie inzet. Want ondernemen doe je zeker niet alleen!

Moe maar voldaan en super trots ga ik nu naar bed en morgen genieten van een heerlijke vrije dag.

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.