anydress logo zwart
Menu
online training jurk in 1 dag

online training

Ontwerp En Maak Jouw Nieuwe
Favoriete Jurk In 1 Dag

Zonder ingewikkelde berekingen en technieken én in jouw perfecte maat.

  • Jurk patronen tekenen op je eigen maten!
  • 9 hoofdstukken met 63 lessen
  • Moeiteloos je patroon aanpassen in 5 minuten.

Je naaiprojecten laten niet het gewenste resultaat zien

Je bent al een aantal weken bezig met dat naaiproject van die ene jurk. Maar als je voor de spiegel staat, valt het resultaat enorm tegen. Het past ook voor geen meter.

Je hebt het gevoel dat je onwijs veel tijd bent kwijtgeraakt. Want het project is niet geslaagd. Zonde van je tijd. En dat terwijl je al zo weinig tijd hebt. Het demotiveert. Je begint je zelfs af te vragen of het aan je figuur ligt.

Dit moet anders!

Jij wilt trots aan iedereen je zelfgemaakte kleding laten zien

Gooi die tijdschriften met steeds hetzelfde model aan de kant. Jij gaat aan de slag met je eigen op maat gemaakte kleding. Eindelijk kleding die past bij jou en je lichaam.

Weg met confectiekleding!

Je eigen gemaakte kleding laat je eigen stijl en persoonlijkheid zien. En dat dankzij een patroon wat je kunt aanpassen zoals jij het wilt. En nog belangrijker. Naar je eigen maat.

Jij wil gemakkelijk je eigen kleding maken voor jouw figuur.

Jurk in 1 Dag

En nog zoveel meer patronen!

De online-training ‘Jurk in 1 dag’ is speciaal ontwikkeld voor naaisters zoals jij. Zo kun jij op een laagdrempelige manier een op maat gemaakt patroon leer tekenen van een jurk.

Heb je eenmaal jouw patroon, dan teken je moeiteloos in 5 minuten het ene patroon na het andere. Zonder wiskundige berekeningen. Eindelijk naaien en meters maken in plaats van uren voorbereidend werk.

1 Methode – ontelbaar veel variatie voor een basis in een eigen stijl

Je leert meer dan alleen 1 jurk maken. Alleen al in het basisgedeelte kun je met het geleerde 27 verschillende varianten jurken maken, zonder dat je telkens een volledig nieuw patroon hoeft tekenen. Door eenvoudige aanpassingen creëer je in een handomdraai een nieuw model.

Daarnaast is het patroon – met een klein beetje meer werk – ook eenvoudig om te zetten in een patroon voor een top, rok, vest of trui. Super tijdbesparend.

CURSUS OVERZICHT

Module 1: Leuk dat je er bent!

Module 2: Welke maten? Je eigen maten

Module 3: Ontwerp en teken je eigen jurk

Module 4: Halzen tekenen, welke is jouw favoriet?

Module 5: Mouwen tekenen, welke mouw wil jij?

Module 6: Welke rok vind jij het leukst?

Module 7: Stoffen! Je kunt er nooit genoeg van hebben. 

Module 8: Het in elkaar naaien van je jurk. Dat doe je toch even?

Module 9: De afwerking van je jurk, kost de meeste tijd, maar geeft het mooiste resultaat.

Wat Krijg Je In Het Online Leslokaal?

Direct na aanschaf toegang tot het online leslokaal ‘Jurk in 1 dag’ met:

Bestaande uit 9 hoofdstukken met 63 lessen.

Patroontekenen

Je leert patronen tekenen middels een sterk vereenvoudigde speciaal voor deze training ontwikkelde methode.  Die je onwijs veel tijd zal gaan besparen.

direct vragen stellen in de training

In de training kun je direct aan mij een vraag stellen. Deze vraag komt binnen in mijn mailbox en beantwoord ik zo snel als mogelijk.

Toegang tot de freebies

Die nog veel meer tips en tricks bevatten.

Na 3 maanden, maandelijks opzegbaar

Gewoon door het sturen van een mailtje.

vOOR SLECHT 29,- PER MAAND

Of 319,- per jaar (= 1 maand gratis!)

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de online lessen. Ontdek waarom Linda’s online trainingen en begeleiding de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Het begon ooit met Jurk in 1 Dag

In het verleden liep ik zelf ook regelmatig tegen tijd- en pasvorm problemen aan.  Mijn gewicht was 10+ kilo zwaarder dan het nu is. Met als gevolg dat ik niet in standaard confectie patronen paste. Ik moest zelf aan de slag achter de naaimachine.

Tijdens mijn studies aan de Modevakschool en de Rotterdamse Snijschool werd mij een methode aangeleerd. Een methode die mij dagen met werkt kostte. Dat moest toch anders kunnen?

Ik ontwikkelde mijn eigen methode. Hiermee kon ik gemakkelijk en snel in 1 dag een jurk maken.

En een jurk werd een top. En een vest. En ga zo maar door. Al deze patronen en kennis heb ik gebundeld in het Online Leslokaal Jurk in 1 Dag. We hebben allemaal een uniek lichaam met een eigen unieke pasvorm. En dat verdient eigen gemaakte kleding. Volledig passend bij jou!

WANNEER IS DE TRAINING IN HET ONLINE LESLOKAAL GESCHIKT VOOR JOU?

Patroon Tekenen In 5 Minuten

Ik weet uit ervaring dat veel naaisters het tekenen van het patroon de vervelendste klus van het hele naaien vinden.

Wat nu als ik jou vertel, dat als je eenmaal een goede basis van dit patroon hebt getekend je in 5 minuten gewoon een nieuw patroon kunt hebben! En je dus niet dat hele proces weer opnieuw hoeft te doen. Heerlijk toch, dat scheelt je zoveel tijd! 

De methode die ik je leer in mijn online leslokaal, komt voort uit de real life workshop ‘Jurk in 1 dag’, die ik 8 jaar geleden heb ontwikkeld, maar sporadisch nog geef.

In de online-training leg ik je alles stap voor stap uit. Van het maatnemen, het tekenen tot het in elkaar zetten van jouw jurk. 

NA DE ONLINE TRAINING ‘JURK IN 1 DAG’ BEN JE IN ELK GEVAL IN STAAT OM:

✅ om op de juiste manier maten te meten
✅ om 3 verschillende soorten halzen te tekenen en naaien
✅ om 3 verschillende soorten mouwen te tekenen en naaien
✅ om 3 verschillende soorten rokken te tekenen en naaien
✅ om 27 verschillende varianten jurken te tekenen en naaien in rekbare stoffen
✅ om de juiste hoeveelheid rek in een stof te bepalen
✅ om je stoffen op de juiste manier voor te bereiden
✅ om te bepalen hoeveel stof je nodig hebt
✅ om je patronen op de juiste manieren op de stof te leggen

Veel gestelde vragen

Jazeker jij kan het ook. Als je weet hoe je met een naaimachine om moet gaan verwacht ik geen problemen. Dit leslokaal is zo opgebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is.

Beginners en ook gevorderden. En mocht je er onverhoopt niet uitkomen met de stap voor stap uitleg, dan kun je altijd vragen stellen in de besloten FB groep of tijdens de online vraag- en antwoordsessies.

Zodra jij start m je bent aangemeld voor de training in het online leslokaal start je met het meten van je maten.  Hierna teken je het patroon met behulp van mijn uitleg. De lessen worden tekstueel, met foto en/ of video en geluidsbestanden ondersteund.


Kom je er toch niet helemaal lekker uit. Stel dan je vragen in de bijbehorende besloten Facebookgroep of via de online vraag- en antwoordsessies.

Het eindresultaat is een supergave zelf ontworpen nieuwe jurk, helemaal op jouw lichaam afgestemd.

Omdat mijn zelf ontwikkelde patroontekenmethode veel eenvoudiger en simpeler is dan het klassieke patroontekenen kunnen niet alle pasvormfouten worden opgevangen. Daarom wordt er in deze training alleen gebruik gemaakt van rekbare stoffen. 

Zodat hiermee een aantal pasvormproblemen alsnog kunnen worden voorkomen of verholpen.