anydress logo zwart
Menu
Online naailessen Live
online lessen

Online naailessen (Live)

Leer naaien vanuit het comfort van je huis! 

Ben jij een vrouw die altijd al heeft gedroomd van het kunnen maken van haar eigen perfect passende kledingstukken? Stop met dromen en start met naaien! 

Met de opkomst van online naailessen is het nog nooit zo eenvoudig geweest om te leren naaien. Online naailessen bieden een toegankelijke en flexibele manier om te leren.

  • Volg  de live online lessen waar jij wilt
  • Een online video bieb bomvol naaitechnieken
  • Persoonlijke aandacht voor jouw vraag

Kan je wel een beetje hulp gebruiken bij het maken van je eigen kleding?

Het staat al een tijdje op je verlanglijstje, maar bij jou in de buurt zitten alle naailessen vol. En dat niet alleen. De tijden passen je ook niet altijd.

En daar baal je van!

Ondanks dat zoek jij toch begeleiding en handige tips om betere resultaten te zien in  je naaiwerk. 

YouTube is niet de oplossing

Je hebt al aardig wat zoekuren doorgebracht op YouTube en dat ben je zat. Het is tijd om van een ervaren coupeuse te horen hoe het moet. En je bent klaar met klooien en wilt de beste technieken leren uit het vak.

Wat als iemand jou bij de hand neemt en stap voor stap uitlegt wat voor jouw kledingstuk het beste werkt?

Eindelijk afscheid nemen van naaitijdschriften

Je bent klaar met die onbegrijpelijke naaibeschrijvingen waar je niet uit komt. Het wordt tijd dat je nu eindelijk die ene droomjurk gaat maken. Zonder frustratie en met een tevreden gevoel.

Stel je voor. Je naaiproject blijft eindelijk niet meer liggen. Want er is niemand die je komt storen tijdens jouw gezellige naailes. Je doet het namelijk niet alleen, maar samen met een groep naaivriendinnen. 

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met onlinelessen. Ontdek waarom Linda’s begeleiding de perfecte plek is om jouw naaireis te starten.

Zo ziet de online naailes eruit

19.20 | Tien minuten voordat de les echt begint kun je inloggen en even samen gezellig kletsen met je medecursisten onder het genot van een kopje koffie of thee.

19.30 | Tijdens de online naailessen stel jij je vragen in de chat en beantwoord ik deze met alle mogelijke middelen die ik heb. Zo kan ik je heel veel uitleggen middels een stap voor stap uitleg op het white board. Kan ik door middel van foto’s de uitleg verduidelijken en als het nodig is maak ik zelfs een filmpje voor je. 

In de online video bieb “zoom in op naaitechnieken” vindt je filmpjes over de naaitechnieken waar jullie je vragen over stellen. Deze kun je 24/7 er bij pakken. Terugkijken, pauzeren en opnieuw bekijken.

21.15 | Tegen het eind van de les kun je nog snelle vragen stellen, zodat je thuis op je gemak verder kunt. 

Tussen de lessen door | Door middel van de what’s app support kun je ook tussendoor even snel een vraagje stellen, zodat je niet 2 weken hoeft te wachten voordat je weer verder kunt.

praktische informatie:

Duur

Begin met 3 online kennismakingslessen om te zien of het klikt en of je het echt leuk vindt. Daarna beslissen we samen of je de rest van het seizoen wilt volgen. Tussentijds instromen is mogelijk naar gelang beschikbaarheid.

wanneer

Maandagavond: 19.30-21.30 uur, €23,50 per les.

Exclusief

Materialen en naaimachine. 

inclusief

  • Online naailes 1 x per 2 weken (2 uur) 
  • Online video bieb met video’s van naaitechnieken
  • What’s app support tussen de lessen door

Locatie

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met onlinelessen. Ontdek waarom Linda’s begeleiding de perfecte plek is om jouw naaireis te starten.

Dit is geschikt voor jou als:

✅alle naailessen bij jou in de buurt vol zitten.

je wilt naaien zonder dat jij elke keer je naaimachine en al je projecten hoeft te verslepen. 

✅ de afstand naar naailes er tot nu toe voor gezorgd heeft dat je nog geen lessen bent gaan volgen.

✅ jij de benzine prijzen van tegenwoordig ook niet zo tof vindt!

✅ jij onder het genot van je eigen favoriete drankje en lekker in je comfortabele oude trui of huispak wilt naaien.

Dit is niet geschikt voor jou als:

  je een absolute beginner bent en nog helemaal geen naai-ervaring hebt. Dan raad ik je aan eerst de online training ‘Naailes voor beginners’ te volgen.

  je je niet prettig voelt bij het gebruik van technologie zoals computer, internet en chatfuncties.

 je de voorkeur geeft aan fysieke begeleiding

Online maar toch persoonlijk

Ondanks dat deze naailessen online zijn, zijn ze wel LIVE!

Daardoor kan ik jou nog steeds persoonlijk begeleiden met de naaivragen waar jij tegenaan loopt.

Door de toegang tot het online leslokaal ‘Zoom in op naaitechnieken’ heb jij 24 uur per dag en 7 dagen per week de gelegenheid om antwoord op je vragen te krijgen met een uitgebreid in beeld gebrachte uitleg. En mocht je het onverhoopt daar niet mee redden, dan gooi je gewoon een reddingslijntje uit via de Whats app support.

Maandagavond van 19.30-21.30 uur

Veel gestelde vragen

Moet ik ervaring hebben om mee te kunnen doen met de online naailessen.

Ja, je moet in elk geval weten hoe een naaimachine werkt en je naaimachine zelf kunnen inrijgen. Heb je deze ervaring nog niet, dan raad ik je aan eerst de online training ‘Naailes voor beginners’ te volgen.

Mocht je onverhoopt een naailes missen, kan deze les ingehaald worden tijdens een andere online les, indien het lesrooster dit toelaat. 

De gemiste les moet wel maximaal 24 uur van tevoren zijn afgemeld. 

Het al dan niet inhalen van een les behoort tot de eigen verantwoordelijkheid van de cursist. Niet gevolgde of ingehaalde lessen geven geen recht op restitutie.

Al je vragen kun je stellen via de chatfunctie van de online les. Ik zal tijdens de les actief de vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat je alle nodige hulp krijgt.

Naast de LIVE online naailessen bied ik WhatsApp-ondersteuning voor alle deelnemers. Als je tussen de lessen door vragen hebt of vast loopt stuur me dan een appje en ik help je weer op weg.