anydress logo zwart
Menu
Naailessen voor alle niveaus

Naailes voor alle niveaus

Ben jij op zoek naar een rok, top of misschien wel die perfecte feestjurk die echt bij jou past? Wil je betaalbare kleding maken, die net even anders is dan alles wat je kunt kopen? Niet alleen voor jezelf maar ook voor je kinderen?

Ontdek de vreugde van het zelf maken van kleding, een proces dat leuker en eenvoudiger is dan je misschien denkt. Hier maak je niet alleen kleding, maar een uniek stuk dat je volledig kunt aanpassen aan jouw stijl.

Deze naailes is geschikt voor alle niveaus, van absolute beginners tot gevorderden. Ik begeleid je stap voor stap, in jouw eigen tempo, door de verschillende technieken van het kleding maken. Omdat de cursus om de twee weken plaatsvindt, heb je voldoende tijd om het geleerde thuis in praktijk te brengen.

Doordat ik lesgeef in kleine groepen, is er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht. Jij bepaalt wat je leert, en ik ben er om je te helpen. Een juf die met je meedenkt.

Concrete Resultaten

Laat je tijdens mijn naailes inspireren door de creaties van medecursisten onder mijn begeleiding. Ontdek niet alleen hoe je kleding maakt, maar ook hoe je jouw eigen stijl ontwikkelt en unieke stukken creëert.

Voordelen van Naailes voor alle niveaus

Leer niet alleen de kunst van het naaien, maar ontdek ook hoe het je creativiteit stimuleert, je zelfvertrouwen vergroot en je de mogelijkheid geeft om unieke kledingstukken te maken die perfect bij jou passen.

Zelf kleding maken is leuker en eenvoudiger dan je denkt.

Schrijf je direct in en kom gezellig naar het atelier van Any Dress om jouw perfect passende kledingstukken te creëren tijdens mijn naailes!

praktische informatie:

Duur

Begin met 3 kennismakingslessen om te zien of het klikt en of je het echt leuk vindt. Daarna beslissen we samen of je de rest van het seizoen wilt volgen. Tussentijds instromen is mogelijk naar gelang beschikbaarheid.

Kosten en Tijden

10.00-13.00 uur, €35,25 per les. 

Exclusief

Materialen en naaimachine. Geen naaimachine? Geen probleem, je kunt gewoon een naaimachine huren per les. 

Locatie

De lessen vinden plaats in het knusse atelier van Any Dress, Gerardus Blankenheymstraat 23 te Schiedam. Heb je nog vragen? Heb je nog vragen? Stel ze direct!

Wat anderen zeggen

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaringen met de les. Ontdek waarom Linda’s begeleiding en het gezellige atelier van Any Dress de perfecte plek zijn om jouw creatieve reis te starten.

Kies je tijdstip

Woensdagochtend van 10:00-13:00 uur (VOL)

Donderdagochtend van 10:00-13:00 uur (VOL)

Vrijdagochtend van 10.00-13.00 uur (VOL)

Veel gestelde vragen

Wat als ik nog nooit eerder heb genaaid?

Geen zorgen, dat is precies waar de naailes voor is. Of je nu een beginner bent of meer ervaring wilt opdoen, we beginnen met een paar basislessen om vertrouwd te raken met je naaimachine en al snel leuke resultaten te behalen.

Geen probleem! Als je rustig wilt ontdekken of deze nieuwe hobby iets voor jou is, kun je per les een naaimachine huren bij Any Dress. Twijfel je over welk model te kopen? Investeer dan liever niet in een goedkoop supermarktmodel van €100, maar huur een kwaliteitsmachine terwijl je spaart voor een duurzamer exemplaar.

Het kan gebeuren. Zorg ervoor dat je de les minstens 24 uur van tevoren afzegt. In dat geval kun je de les binnen 8 weken inhalen, afhankelijk van beschikbaarheid in het lesrooster. Jij bent verantwoordelijk voor het tijdig afzeggen. Mocht inhalen niet lukken, dan is er helaas geen recht op restitutie.

Geen zorgen, je kunt een tijdstip kiezen dat het beste past bij jouw beschikbaarheid. Werkroosters zijn meestal ruim van tevoren bekend, zodat je voor gemiste lessen een inhaalsessie kunt plannen, rekening houdend met de geldende regels.

Jammer, maar geen zorgen. Misschien is er een andere beschikbare tijd die bij je past? Als dit niet het geval is, plaats ik je graag op de wachtlijst voor dat specifieke lesuur. Zodra er een plek vrijkomt, neem ik direct contact met je op. Helaas kan ik niet precies voorspellen hoelang dit kan duren; soms ben je binnen 3 weken aan de beurt, soms duurt het tot het volgende seizoen.

Zet mij op de wachtlijst

Vul het formulier in dan nemen we contact op als er een plekje beschikbaar is.