anydress logo zwart
Menu
online naailes voor beginners

online training

NAAILES VOOR BEGINNERS

Leer naaien met vertrouwen!

Heb jij ook die naaimachine, geërfd van een familielid, gekregen van je moeder, of ben je simpelweg geïnspireerd door alle creatieve projecten die op social media voorbijkomen? Maar worstel je nog steeds met de basisvaardigheden en denk je weleens: “Ik kan nog niet eens een knoop aannaaien”?

Dan is deze online cursus Naailes voor Beginners perfect voor jou! Ontdek hoe jij jouw naaimachine vol vertrouwen kunt bedienen en zelfs eenvoudige projecten kunt maken. Het maakt niet uit of je nog nooit achter een naaimachine hebt gezeten; met mijn stap-voor-stap video’s en heldere uitleg, word jij binnen de kortste keren een zelfverzekerde naaier!

Waarom onze cursus?

Ik als eigenaresse van mijn eigen modevakschool, heb mijn passie voor het kleding naaien omgezet in een gestructureerde online cursus. Hierdoor kan ik meer mensen helpen, want mijn regulier naailessen zitten door de grote vraag eigenlijk altijd vol. Leer daarom online in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt en ontwikkel jouw naaiskills.

Wat houd de naailes voor beginners in?

Je ontvang niet alleen online instructies maar ook waardevolle tips en trucs. En je hoeft het ook zeker niet alleen te doen, want je krijgt ook toegang tot maandelijkse digitale vraag-en-antwoordsessies voor persoonlijke hulp, downloadbare templates voor projecten, en een half jaar toegang tot de online training ‘Naailes voor beginners’.

Ontdek het plezier van zelf kleding naaien en doe mee!

Linda patroontekenen

Klaar om met vertrouwen te leren naaien en je eigen creaties te maken?

 Schrijf je vandaag nog in voor de online Naailes voor Beginners en zet de eerste stap naar het ontdekken van het plezier van zelf kleding maken. Doe mee en laat je inspireren door de kunst van het naaien!

Voor wie is de training?

De online Naailes voor Beginners is ontworpen met jou in gedachten als:

Waarom zou je meedoen?

Ontdek de vreugde van het creëren van je eigen kledingstukken, zelfs als je nog nooit eerder een naaimachine hebt gebruikt. Samen bouwen we aan jouw vaardigheden, stap voor stap, van eenvoudige tot meer ingewikkeldere naaiprojecten. 

Hoe werkt het?

Volg de training op jouw eigen tempo, maar om optimaal te profiteren van de instructies en oefeningen, raden we aan om wekelijks 1-2 uur aan de training te besteden. Zo vergroot je geleidelijk aan jouw vaardigheden.

Begin vandaag nog met het ontwikkelen van je naaivaardigheden! Meld je aan voor de online Naailes voor Beginners en ervaar zelf het plezier van zelfgemaakte projecten. 

Even voorstellen:

Van desk naar coupeuse

In 3-MAVO wist ik het al. Ik ging naar de Modevakschool. Niemand die mij ging tegenhouden. Zo geschiedde. Helaas kwam ik niet ver, toen ik de MBO voor Mode verliet was de modewereld nog alles behalve wat het nu is.

Ik schoolde mezelf om naar telefoniste, administratief medewerkster en uiteindelijk zelf tot directie secretaresse. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Via diverse omwegen ontstond mijn eigen modevakschool.

Verschillende lichaamsvormen en stijlen

Gedurende de jaren heb ik dan ook, zelfs al was ik al coupeuse, heel wat bijgeleerd. Bijvoorbeeld in de digitale wereld. 

Hierdoor werd mijn interesse groter in het verkennen van mogelijkheden naar lesgeven op een andere manier. Zoals online lessen en daaruit is mijn training Naailes voor Beginners ontstaan.

Cursus overzicht

Module 1: Welkom

Module 2: Welke naaibenodigdheden heb je in de basis nodig

Module 3: Kennismaking met de naaimachine & basissteken en -technieken

Module 4 & 5: Eenvoudige projecten maken

Module 6: Maten meten

Module 7: Patronen begrijpen en gebruiken

Module 8: Nameten van je overgenomen patronen

Module 9: Een start maken aan je eerste echte kledingstuk

Module 10: De juiste werkvolgorde

Veel gestelde vragen

Iedereen begint een cursus of workshop met specifieke verwachtingen, gebaseerd op wat we weten of denken te weten, en beïnvloed door ervaringen van anderen. Maar volledige zekerheid over wat je kunt verwachten, is moeilijk te verkrijgen. Daarom vind je hieronder de meest gestelde vragen over de cursus, om je alvast van informatie te voorzien.

Is het een probleem als ik geen enkele ervaring heb?

Absoluut niet! Deze cursus is juist ontworpen voor beginners. Je hoeft nog niets te weten. Stap voor stap leg ik je uit hoe alles werkt, vanaf de basis, zoals wat je nodig hebt en hoe je je naaimachine inrijgt.

Smaak en budget verschillen, en ik kan niet in je portemonnee kijken. Verschillende bekende merken bieden goede naaimachines aan. Ik adviseer echter om niet voor een goedkope machine van 100 euro te gaan. Het is beter om te sparen voor een iets kwalitatiever model. Als je nog geen machine wilt kopen, overweeg dan er een te lenen van iemand. Lees meer over de gereedschappen.

Je krijgt 6 maanden toegang tot de cursus “Naailes voor beginners”. Na dit halfjaar is er een mogelijkheid tot verlenging van je toegang. Het is niet mijn bedoeling je op de hielen te zitten, maar ik wil je wel aanzetten tot actie! Een deadline helpt daarbij 😉