Patronenservice Any Dress

Patronenservice van Any Dress

  • Nieuw patroon tekenen
  • Digiteren of converteren bestaand patroon
  • Monstermodel maken
  • Coaching

Sinds 2016 combineert Any Dress haar uitgebreide kennis om andere ontwerpers, stylisten of creatieven van begin tot eind te begeleiden bij het maken van ontwerpen, monstermodellen, collecties en patronen.

Dit doet Any Dress door het aanbieden van het vervaardigen van werktekeningen, het eerste patroon, het digiteren of converteren van een bestaand patroon, het maken van een monstermodel, het creëren van maattabellen, het graderen van patronen en het productie klaar maken van modellen. Daarnaast kan Any Dress je ook begeleiden/coachen in de te volgen weg. En je wegwijs maken in wat er allemaal komt kijken bij het opzetten van een label en het laten produceren van kledingstukken.

Patronenservice Rotterdam

Dameskleding, lingerie- en badmode patronen

Wij hebben ons gespecialiseerd in dameskleding en werken voor lingerie- en badmode patronen nauw samen met het bedrijf ‘Lijfgoed’.

Any Dress en Lijfgoed maken hierbij gebruik van Optitex. Dit is een zeer modern en innovatief tekenprogramma voor de confectie-industrie. Het programma is bijzonder gebruikersvriendelijk en voorzien van de nieuwste technieken.

 

Any Dress is niet beschikbaar voor het 100% gelijk kopiëren van bestaande kledingstukken, daar dit simpelweg wettelijk niet is toegestaan.

Maak direct een afspraak

 

Opdrachtgevers: Anna Slow Fashion,  By Kay , Lire La Vie,  ZuusterElizabeth Sweetwater, Pollewop jurkenLijfgoedTrouwdas, Sleeves & Legs,