anydress logo zwart
Menu
Online naailes live

Er gaat het nodige veranderen!

Welke gedachte gaat er nu in jouw hoofd om? De gemiddelde mens houdt niet van veranderingen en denkt gelijk ojee! Even voor jouw geruststelling, dat is dus heel normaal. Schaar jij je niet onder de gemiddelde mens, dan denk je nu misschien, mmmm, ben benieuwd.

Ik ga het je in dit speldenprikje allemaal even uitleggen 😉

De evaluatie

De tijd gaat snel en we gaan al weer richting het einde van het seizoen. Dat betekend tijd om te evalueren! Wat ging er goed, wat ging er niet goed, wat mist er nog en wat kunnen we laten zoals het is.

Dit jaar was de conclusie dat ik een absoluut gezegend mens ben, omdat alles live lessen het hele jaar door 100% vol hebben gezeten. Super fijn!

Maar dat betekend ook dat er nog best wat mensen zijn die ik niet heb kunnen helpen. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik daar toch graag een oplossing voor zou willen verzinnen. En zo kwam ik op het volgende idee: ‘Online naailessen (live)’.

Online Naailessen (live)

Waarom online en niet gewoon live? Simpelweg omdat ik niet meer avonden ter beschikking heb om les te geven. Een nieuwe lesgroep erbij wordt lastig. Maar er is nog een belangrijke reden. Tijdens online lessen, kan ik meer van jullie helpen. In het atelier zijn namelijk maar maximaal 6 lesplekken beschikbaar.

Belemmerende overtuigingen

Tijdens het voorleggen van mijn idee aan verschillende dames, kwam ik er wel achter dat er nogal wat belemmerende overtuigingen zitten op online lesgeven en les volgen.

De meesten van ons hebben het online werken namelijk gedwongen wel meegemaakt tijdens de C-periode. En als iets gedwongen wordt, heeft dat doorgaans niet zo’n lekkere uitkomst.

Het is natuurlijk begrijpelijk dat jij je misschien zorgen maakt over het volgen van online naailessen, vooral als je niet bekend bent met de technologie. Maar ikzelf ben er van overtuigd dat het kan!

Interactie en direct Feedback

Net als tijdens de traditionele lessen begeleid ik jou gewoon stap voor stap tijdens de ‘Online naailessen (live)’, daarnaast zijn de lessen interactief, kun je gewoon al je vragen stellen en direct feedback krijgen. Maar ook gewoon nog lekker kletsen met je medecursisten en resultaten delen.

Hoewel online leren misschien anders is dan persoonlijk contact, zal ik tijdens de ‘Online naailessen (live)’ dezelfde kennis en kunde met je delen, als dat ik doe tijdens de traditionele lessen.

En vindt je het technische gedeelte van online komen lastig. Daar maak ik natuurlijk een uitgebreid stappenplan voor. Dan kan het niet mis gaan.

Voordelen

Maar wat dacht je van de voordelen van ‘Online naailessen (live)’?

  • Met online naailessen hoef je niet langer rekening te houden met reistijd of verkeer. Je kunt comfortabel vanuit je eigen huis deelnemen aan de lessen, zonder dat je met al je spullen hoeft te zeulen en sjouwen. Daardoor hoef je je ook niet zo te haasten.

  • Je zit lekker ontspannen in je eigen naaikamer of aan je eigen keukentafel, met je eigen favoriete kop koffie of thee. En bent ook nooit wat vergeten mee te nemen.

  • Online lessen zijn ook voor jou toegankelijk. Dus woon jij in Groningen, Drenthe of Maastricht, dan kan ik jou dus ook gewoon helpen. Heb jij een huisje op een camping, ben je een weekje weg of ga je op vakantie en wil je daar ook lekker met je hobby bezig zijn. Dan kan dat dus ook gewoon. Fijn toch?

Op de planning seizoen ‘24-’25

Vanaf het nieuwe lesseizoen ‘24-’25 staan de ‘Online naailessen (live)’ op maandagavond van 19.30-21.30 uur op de planning. (1 x per 2 wkn)

Naast de lessen krijg je ook toegang tot mijn nieuwe online leslokaal ‘Zoom in op naaitechnieken’, waarin naaitechnieken stap voor stap worden uitgelegd en welke je 24 uur per dag kunt bekijken, terugspoelen, vooruit spoelen of pauzeren.

En als kers op de taart krijg je ook nog what’s app support, zodat je niet twee weken hoeft te wachten als je vastloopt. Maar gewoon je vraag kunt stellen en ik je weer op weg kan helpen.

Interesse

Heb ik je met dit speldenprikje nieuwsgierig gemaakt naar de ‘Online naailessen (live)’ schrijf jezelf dan in op de interesselijst. Zodra de mogelijkheid er is om je plek te reserveren, laat ik jou dat als eerste weten.

 

Liefs Linda

P.S. Heb je vragen over de ‘Online naailessen (live)’ stuur me gerust een berichtje. Ik beantwoord hem graag voor je.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.