anydress logo zwart
Menu
kleur en stijl
E-book

Ontdek de kracht van kleur: jouw zelfvertrouwen begint hier

Denk jij wel eens na over welke kleuren jij naar welke gelegenheid draagt? Wat kleur voor een effect kan hebben met betrekking tot jouw aanwezigheid in een ruimte. Maar ook wat kleur voor jouw gevoel kan betekenen. Ontdek nu hoe kleur niet alleen jouw verschijning verandert, maar ook jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Want het gaat niet alleen om welke kleur je draagt, maar ook om hoe die kleur jou laat voelen.

Het stralende resultaat van de juiste kleuren

Misschien ben jij bekend met het beeld van jezelf  wanneer je moe bent. Je huid wordt lichter terwijl je wallen donkerder worden?

Sta je dan voor je kledingkast en voel je je niet echt stevig in je schoenen staan bij het kiezen van een outfit voor die belangrijke presentatie? De oplossing kan vrij simpel zijn! Want wist jij dat kleur je huid warmer kan maken en je wallen lichter.

In mijn E-book leg ik je uit wat de geheimen van kleur zijn, maar ontdek je ook wat jouw kleurtype is. 

Stap voor stap naar zelfverzekerdheid: ontdek jouw kleur- en stijltype

Heb je je ooit gefrustreerd gevoeld, starend naar je spiegelbeeld in dat rode jasje over een basic jurkje, je ongemakkelijk voelend en wetende dat deze outfit niet bij jou past? Je kon alleen je vinger er niet opleggen wat de reden hiervoor was. Naast dat je in het E-book ontdekt wat jouw kleurtype is, laat ik je ook zien wat jouw stijltype is. Zo sta jij de volgende keer vol zelfverzekerdheid en met een heerlijk gevoel en uitstraling voor de spiegel. 

kleur en stijl

Wacht niet langer, je veranderd niet alleen de inhoud van je kledingkast, maar ook je zelfvertrouwen.

Klik om jouw exemplaar te bemachtigen en straal zelfverzekerd in elke situatie!