anydress logo zwart
Menu
shapetracker

E-book

Ontdek welke kleding het beste bij jou past met mijn Shape Tracker E-Book!

Herken jij jezelf hierin? Maar liefst 57% van de vrouwen heeft geen standaard maat of lichaamstype heeft😵. Dit is zowel voor bovenkleding als lingerie. Grote kans dus dat dat ook voor jou geldt! 

Daarom begrijp ik zo goed dat kleding of naaipatronen op een standaard maat of lichaamstype niet voor iedereen werkt. Net als jij ben ik op zoek geweest naar manieren om mijn unieke lijf te omarmen en het beste voor de dag te laten komen. Daaruit is mijn  Shape Tracker E-Book ontstaan!

Transformeer jouw kledingstijl met mijn E-Book!

In mijn Shape Tracker E-Book ga ik uit van 5 veelvoorkomende lichaamstypes, hoewel er nog veel meer subtypes zijn. Ondanks dat kom je met deze 5 basistypes al een heel eind. Dit e-book helpt je niet alleen om jouw lichaamstype te ontdekken, maar het onthult ook de geheimen achter het kiezen van kleding die perfect bij jou lichaamstype past.

Waarom dit E-Book?

Ik begrijp jouw behoefte naar een helpende hand omdat ik in het verleden zelf ook op zoek ben geweest naar oplossingen voor mijn unieke lichaamsvorm. Laten we daarom samen jouw shape ontdekken!

Ontdek je nieuwe kledingstijl en voel je zelfverzekerder dan ooit tevoren.

shapetracker

Neem vandaag de eerste stap naar zelfverzekerdheid!

Download nu mijn Shape Tracker E-Book en ontdek de schoonheid van jouw unieke lichaamstype.