anydress logo zwart
Menu
Ebook naaiwijzer

Gratis E-book

E-book: 5 veel voorkomende fouten!

Waarom jouw zelf genaaide kleding niet staat.

In je schaarse vrije tijd, kruip je achter de naaimachine. De tijd tikt langzaam weg, maar dan is jouw jurk eindelijk klaar. Je hebt de laatste steek gezet, gooit je nieuwe jurk over je hoofd en rent naar de spiegel om te zien hoe gaaf hij staat?!

#@*%)$! …. Teleurgesteld, verdrietig en gedemotiveerd zie je dat jouw zelf genaaide jurk toch iets anders oogt dan jij had verwacht. Wat is er mis gegaan?

In dit E-book ga ik in op de 5 meest voorkomende fouten bij het naaien van een jurk gebaseerd op vragen die ik krijg van naaisters uit de naai- en patroon-tekenlessen die ik als coupeuse geef in mijn modevakschool.

Met het antwoord op deze veel voorkomende fouten zorg jij ervoor dat jouw jurk de volgende keer perfect staat. Dat scheelt ff een hoop tijd en is nog duurzaam ook.

Download hier het E-book ‘5 veel voorkomende fouten, waarom jouw zelf genaaide jurk niet staat’.

“A woman is never sexier than when she is comfortable in her own clothes.”

Ontdek waarom jouw zelf genaaide jurk niet goed staat!

De volgende 5 vragen gaan jouw de inzichten geven waardoor jij straks stralend voor de spiegel staat:

  1. Heb je de juiste designkeuze voor jouw lichaam gemaakt?
  2. Verstoor je niet onbewust jouw balans?
  3. Gebruik je ontwerpkeuzes die niet bij jouw stijl passen?
  4. Gebruik je kleuren die niet goed voor je werken? &
  5. Gebruik je wel de juiste patronen

Help ik jou, de juiste keuzes te maken waardoor jij het gewenste beeld in de spiegel te zien krijgt.

Klaar met teleurstellingen?

Laat je gegevens achter dan ontvang jij het 15 pagina tellende E-book helemaal GRATIS en voor niks in je digitale brievenbus.

Het E-book is geschreven naar aanleiding van alle vragen en voorbeelden welke ik tijdens mijn naailessen voorbij heb zien komen.

Nu kun jij in de toekomst deze fouten dus voorkomen en vol zelfvertrouwen aan de slag. Naast dat dit de teleurstelling voorkomt scheelt dit je ook heel veel materiaal en tijd!

Ebook naaiwijzer

Download het e-book nu!

Een kleine impressie van de inhoud:

Gratis weggever

Even voorstellen:

Van desk naar coupeuse

In 3-MAVO wist ik het al. Ik ging naar de Modevakschool. Niemand die mij ging tegenhouden. Zo geschiedde. Helaas kwam ik niet ver, toen ik de MBO voor Mode verliet was de modewereld nog alles behalve wat het nu is.

Ik schoolde mezelf om naar telefoniste, administratief medewerkster en uiteindelijk zelf tot directie secretaresse. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Via diverse omwegen ontstond mijn eigen modevakschool.

Wellicht is het jullie al wel duidelijk dat ik gek ben op jurken. Naast dat het gemakkelijk is – trek een jurk aan en je bent gekleed – voel ik me ook heel erg vrouwelijk in een jurk. Vandaar dus ook dat mijn modevakschool Any Dress heet, mijn E-book gebaseerd is op jurken (maar ook toe te passen is op andere kleding) en ik inmiddels een online training heb gemaakt over een Jurk in 1 dag maken.

Anderen over mij:

Ebook naaiwijzer

Download het e-book nu!