anydress logo zwart
Menu
verzamelblog kledingcapsule

Feestkleding stress, misschien kunnen deze blogs je helpen?

Feestkledingstress?

De feestdagen zijn weer op komst en daarmee ook onvermijdelijk de feestkledingstress. Wat wel, wat niet, warm, koud, chique diner, spelletjes aan de keukentafel of traditioneel gourmetten. De ene feestdag maakt je kledingkeuze gemakkelijker en de andere moeilijker.

Omdat kledingstress niet alleen plaatsvind tijdens de feestdagen, maar op meerdere momenten in het jaar voorkomen heb ik eerder dit jaar een blog-serie geschreven over de mogelijkheden om stressfactoren uit je kledingkast te verwijderen of een gedegen basisgarderobe op te bouwen, waarmee je in de toekomst kledingstress voorkomt. Want wie staat er nou nooit voor de spiegel en denk ‘Help, ik heb niets om aan te trekken’?

Help, ik heb niets om aan te trekken?

In deze blog kun je lezen welk boek mij hielp een oplossing te vinden voor het ‘Help, ik heb niets om aan te trekken moment en hoe ik door het omschrijven van mijn persoonlijke stijl al meer duidelijkheid voor mezelf creëerde, al wil dat niet zeggen dat ik gelijk ‘de oplossing voor mijn kledingkastprobleem had’.

De oplossing voor je kledingkast!

Een gedeelte van deze oplossing lees je in het 2de blog van de serie. Want alleen met het omschrijven van je persoonlijke stijl ben je er nog niet. Het is ook belangrijk om te bepalen wat je levensstijl is. En er voor te zorgen dat je kleding daar bij past. Dus bepaalde ik vervolgens welke soort kledingstukken bij mijn persoonlijke stijl en levensstijl paste, welke kleuren mij het beste tot mijn recht doen komen en experimenteerde ik kledingformules. Deze 3 dingen tezamen zorgden voor de kenmerken van mijn persoonlijke kledingcapsule.

Hoe staat jouw persoonlijke kledingcapsule ervoor?

Kledingcapsule? Wat is dat eigenlijk? In blog 3 van deze serie leg ik je uit wat een kledingcapsule is, wat je was schema ermee te maken heeft en wat de voordelen zijn van een kledingcapsule. Het vergt wellicht wat oefening en het is misschien wat laat voor deze feestdagen, maar om jouw juiste capsule te creëren geef ik je in de laatste blog behoorlijk wat tips en trics.

Tips en trucs voor jouw perfecte kledingcapsule.

Iedereen snapt natuurlijk dat je niet in 1 dag een perfect capsule hebt. Dit kost tijd en goede investeringen. En is eigenlijk een doorlopend proces. In de laatste blog leg ik je dan ook uit wat punten zijn waar je op kunt letten. En geef ik je een stappenplan waar je mee aan de slag kunt. Heb je uiteindelijk alles gelezen en uitgevoerd, dan snap je meteen wat ik bedoel wat ik in de blog ‘Hoe minder kleding, hoe meer combinaties’ bedoel. 😉

Veel leesplezier.

 

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.