anydress logo zwart
Menu
minder keus meer combi

Hoe minder kleding, hoe meer combinaties

Hoe minder kleding, hoe meer combinaties.

Ja, je leest het goed. Minder is meer. De gemiddelde vrouw heeft 2 kleding problemen. 1 is niet weten wat ze aan moet trekken en 2 is te weinig kledingkasten. Weinig van ons vrouwen staan er bij stil dat wij zelf dit probleem creëren, want hoe meer er in onze kasten hangt hoe lastiger het is iets te vinden om aan te trekken. Ofwel keuzestress.

Het meest belangrijke vergeten wij namelijk heel regelmatig en dat is dat onze kledingstukken vooral uit kwaliteitsstukken dienen te bestaan en niet uit kwantiteit. Kwaliteitskleding gaat namelijk langer mee, blijft langer mooi, heeft meestal een betere pasvorm en is over het algemeen stukken tijdlozer dan onze kwantiteit kledingstukken.

Basics, basisgarderobe

Niet voor niets is alles wat te maken heeft met het samenstellen van een Basis Garderobe zo in trek. Het is dus vooral noodzakelijk dat we bewuster kleding gaan shoppen of naaien. Een aantal basis stukken die vooral niet in je garderobe mogen ontbreken zijn:

  • Jeans
  • Little Black Dress
  • Witte blouse
  • Trenchcoat
  • Basic t-shirts
  • Shirts met print

Nu is het fijn om deze basics in je kast te hebben hangen, maar de volgende vraag is welke jeans, welke LBD, welke blouse, welke trenchcoat en welk basic t-shirt.

Kleur, stijl en shape

Want het is vooral belangrijk dat deze kledingstukken op elkaar zijn afgestemd wil je met minder kleding meer combinaties kunnen maken. De juiste basisgarderobe zorgt er namelijk voor dat je kledingstukken makkelijk te combineren zijn. Het is dus belangrijk om te achterhalen welke kleuren en stijlen het beste bij je passen. Net als welke bodyshape je hebt. Alleen zo voorkom je die overvolle kledingkast en niets hebben om aan te trekken.

De jeans die past bij jou stijl, gecombineerd met het basis t-shirt in de kleur die bij jou past zullen er namelijk voor zorgen dat jij straalt! Voeg een simpel accessoire toe en je bent niet meer te missen.

Workshop

Wil jij in de toekomst miskopen voorkomen, bestel dan de Kleur- Stijl- & Shape gids van Any Dress. In deze gids maak je kennis en onderzoek je je eigen kleuren, je eigen stijl en je eigen body shape.

 

Lfs Linda

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.