So Happy! Nieuw seizoen, nieuwe locatie voor Modevakschool Any Dress. Kom je ook?

Weet jij al waar de nieuwe lokatie is?

Het nieuwe les seizoen is deze week van start gegaan. En jawel in een nieuw pand. Veel mensen waren al op de hoogte van het bestaan van een nieuw pand, maar nog lang niet iedereen heeft het al gezien.

Maar hoe kom je nu aan zo’n nieuw pand? Je begint eerst met de conclusie dat je in je oude locatie uit je spreekwoordelijk ‘Jurk’ begint te groeien. Dus ga je rondkijken en oriënteren. Geloof me, dit is in eerste instantie geen leuke klus. De huren en koopprijzen die voor verschillende locaties worden gevraagd zijn echt extreem.

Je praat er eens met wat mensen over, en je ontvangt zo hier en daar wat tips waar je mee aan de gang gaat. Zo gaf iemand mij de tip eens bij bureaus te kijken welke leegstaande panden verhuren. Meestal kun je hier voor een leuke prijs panden huren, die anders toch maar leeg staan.

Zo startte mijn zoektocht op internet naar dergelijke bureaus. En vond ik er twee hier in de regio. Bij bureau 1 ging alles behoorlijk rap. In het tijdsbestek van week kon ik voor 3 panden gaan, maar het was wel gelijk beslissen en boter bij de vis. Pfff, niet echt mijn ding. Ik vind het toch wel prettig als het e.e.a. even kan indalen.

Bij bureau 2 ging het compleet anders. Ik kreeg wat informatie. Kon de sleutel komen halen om te kijken en kon een week later het definitieve contract tekenen. En zo huur ik dus nu mijn locatie van 300 m2 in de loper te Vlaardingen. Nogal een opstapje van de omgebouwde garage van 20 m2, maar zeker de moeite waard.

Tot op heden heb ik namelijk al heel veel positieve reactie ontvangen, is het heerlijk ruim en ben ik gestaag aan het groeien. En ook al is het leegstandsbeheer, ik ga er vanuit dat ik er nog lang kan zitten. En heel graag samen met jullie. Ik wens jullie veel plezier in het nieuwe seizoen en in de nieuwe ruimte.

 
 

Nieuwsgierig? Maar volg je geen lessen? Kom dan een kijkje nemen op zaterdag 19 september tijdens de OPEN DAG van Modevakschool Any Dress, de Loper 24 in Vlaardingen. Laat me even in een reactie weten of ik je kan verwachten.

Tot snel.
P.S. Zelf geen interesse, maar ken je wel geïnteresseerden? Delen wordt zeer op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'