anydress logo zwart
Menu
Blog - Ontmoet, werk samen en creëer op een co-working dag of Sewing Saturday.

Ontmoet, werk samen en creëer op een co-working dag of Sewing Saturday.

Het is maandagmorgen en deze keer schuif ik niet achter mijn bureau in het atelier, maar rij ik in mijn zwarte monster naar Poeldijk. Waarom Poeldijk?

Co-workingdag bij Open Up with Alice

Vandaag is er een co-working dag bij Open Up with Alice. Samen met 7 andere dames werken we gezamenlijk maar toch apart aan ons bedrijf. We lunchen gezellig met elkaar en sparren zo hier en daar over de onderwerpen waar een ieder op vast loopt.

Waarom co-workingdag?

Waarom ga ik naar een co-working dag. Simpel, om collega’s te ontmoeten. Het ondernemerschap is leuk, tof, leerzaam, maar soms ook ontzettend eenzaam. Je werkt namelijk altijd alleen. Nu denk je wellicht, maar jij ziet toch om de andere week cursisten? Ja, klopt. Natuurlijk geeft dat heel veel gezelligheid, maar met cursisten praat ik doorgaans niet over het ondernemerschap.

Multifunctionele ondernemer

Naast het feit dat je (bijna) altijd alleen werkt. Ben jij ook alles en iedereen binnen je bedrijf. Naast de koffiejuffrouw, de administratief medewerkster, de telefoniste ben ik dus ook de naaijuf en de juf die jou leert patronen te tekenen op je eigen maten.

Mijn doel met mijn onderneming is namelijk dames die kunnen naaien leren om kleding te maken 100% op hun eigen maten.

Voordelen van co-working

Daarom is een co-working soms ook fijn. Samenwerken met mede-onderneemsters en horen dat je echt niet de enige bent. En dat jij tegen precies dezelfde dingen aan loopt als je collega’s.

Misschien kan je een co-working wel vergelijken met het gesprek bij het koffiezet apparaat. En misschien ook wel met de naailessen. Want ook daar ben je gezellig met gelijkgestemden, leer je van elkaar en maak je net als je medenaaisters wel eens een foutje.

En nu ik er zo over nadenk. Eigenlijk is een co-working hetzelfde als een Sewing Saturday!

Sewing Saturday

Een dag vol creativiteit, inspiratie en gezelligheid! Ontwikkel nieuwe naaitechnieken, voltooi onafgemaakte projecten en deel ideeën met gelijkgestemden. Sewing Saturday is meer dan alleen naaien; het is ook een dag van verbinding en lachen met andere creatievelingen. Of je nu een beginner bent of jarenlange ervaring hebt, iedereen is welkom om zijn vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren.

Het is de perfecte gelegenheid om een volledige dag te wijden aan je passie voor naaien en nieuwe mensen te ontmoeten die deze passie delen. Door het succes van vorig edities zijn de plaatsen beperkt, dus wacht niet te lang! Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek.

Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor de Sewing Saturday van 1 juni. De plekken zijn beperkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.