anydress logo zwart
Menu
Blog - pech met mijn zwarte monster, auto

Pech met mijn zwarte monster, laat jouw naaiprojecten niet hetzelfde overkomen!

Je kunt niet overal verstand van hebben, toch? Zo weet ik eigenlijk helemaal niet veel over auto’s en vind ik dat ze het gewoon moeten doen. Ze moeten rijden en me brengen naar daar waar ik wezen moet.

Aanrijding met hulpdiensten

De laatste tijd waren onze auto en ik helaas niet zulke goede vriendjes. Jammer genoeg is de auto wel steeds de winnaar!

Afgelopen oktober ben ik betrokken geweest bij een aanrijding met hulpdiensten. Ofwel, ik moest uitwijken voor de hulpdiensten, waardoor een andere bestuurder zijn auto tegen die van mij zette. Over de uitkomst van wie schuldig is valt te discussiëren, en waren de meningen nogal verdeeld. Mijn verzekeringsmaatschappij was er snel uit: ik werd schuldig bevonden. Jammer maar helaas. Auto naar de garage en weken later was hij weer netjes gemaakt en stond hij weer te glimmen voor de deur.

Noodweer

In november ging ik op workshop in Nijmegen. Tegenwoordig kies ik ervoor als dergelijke workshops in de vroege ochtend beginnen om relaxed en op het gemak de avond ervoor richting de locatie te rijden en in een hotel te slapen in de buurt. Zo ook deze keer.

De volgende ochtend vertrok ik met noodweer richting de leuke workshop. Nu rijden wij een cabrio en net het weekend daarvoor hadden wij onze zachte kap vervangen door onze hardtop. Het was dus een mega kabaal in de auto door de hagel die op mijn dak viel.

Zelf veroorzaakte auto schade

Een aantal dagen na de workshop beklaagde mijn man zich over schade aan de auto. Of ik hier misschien van wist. Ik wist van niks. Dus mopperde manlief er lustig op los dat er weer iemand tegen onze net gerepareerde auto aan had gezeten.

Niets bleek minder waar! Uiteindelijk bleek ik het toch wel geweest te zijn tijdens het noodweer op de dag van de workshop. Ik zal je de behandeling van het hotel waar het plaatsvond maar besparen, maar één ding is zeker: ik slaap daar nooit weer!

Pech in drieën: Glas, regen, en ruitenwissers

Wel balen. Maar alles komt in 3-en hé. Na onze kerstvakantie in Belgisch Limburg parkeert manlief de auto. Stappen we uit en geef ik mijn deur een zetje om dicht te doen. Valt gewoon spontaan het glas uit mijn spiegel. Natuurlijk aan mijn kant. Grrrrrrr.

Weer naar de garage. Weer gemaakt. Maar inmiddels was ik het wel ff zat met ons zwarte monster en was ik hem liever kwijt dan rijk.

Wegenwacht

Begin februari toog ik wederom richting Nijmegen voor een vervolg workshop. Zie je hem al aankomen……….. Op de terugweg van een spontaan avondje uit regende het behoorlijk. Ik reed rustig op mijn gemak terug naar mijn hotel (zeker een andere dan de vorige keer), met mijn ruitenwissers lekker heen en weer bewegend. Tot het moment dat deze er gewoon mee stopte en rechtop bleef staan. Natuurlijk aan de bestuurderskant, terwijl ik met de auto wegwas.

En daar stond ik dus weer met het zwarte monster om 00.15 uur in de nacht te wachten op de wegenwacht. Je begrijpt, ik durf de auto nog amper mee te nemen.

Van autopech naar naaiproblemen

Nu vraag je je wellicht af, wat heeft dit nu met naaien te maken? Wel, zoals gezegd ben ik dus niet zo goed met auto’s, maar wie weet ervaar jij ook wel eens wat pech met je naaiprojecten of je naaimachine. Natuurlijk hoop ik niet zo veelvuldig als ik met mijn auto, maar ook dan zijn er hulpmiddelen en oplossingen.

Zo heb ik bijvoorbeeld de Naaiwijzer ontwikkeld. Een digitaal e-book van slechts 9,- met 14 veelvoorkomende vragen van mijn cursisten en 77 extra tips en trucs om ervoor te zorgen dat als jij een pechgevalletje tegenkomt in je naaiproject, je gewoon moeiteloos verder kunt om je project af te maken. En uiteindelijk weer heerlijk kan genieten van het naaiproces.

Want als straks het zonnetje weer gaat schijnen en het dak van het zwarte monster weer open kan, ga ik weer heerlijk van die auto genieten.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.