Stress om boodschappen en cadeautjes!

Elk jaar zie ik het weer gebeuren. De stress van cadeautjes en boodschappen voor de feestdagen. Zeker de afgelopen jaren omdat de feestdagen veel in de weekenden vielen. En elk jaar verbaas ik mezelf weer!

Buiten het feit dat wij hier thuis niet mee willen doen aan die gekte, maken de meeste mensen het zichzelf ook veel te moeilijk. Want waarom moeten die maaltijden zo anders zijn dan normaal en waarom moeten die cadeaus zo groot zijn onder de boom. Om over die boom dan nog maar te zwijgen.

Het gaat toch niet om de maaltijd, maar om het gezelschap! Het gaat toch niet om de grote van het cadeau, maar om de waarde. En het gaat niet om die boom, maar om de sfeer. Eerlijk is eerlijk, mij maak je blijer met pannenkoeken, boerenkool of spaghetti, dan de zogenaamde extra dure en eigenlijk vaak niet te nassen specials van de supermarkten.

Wat die cadeautjes betreft, die liggen doorgaans niet bij ons onder de boom. We zijn maar samen en zijn gezegend met het feit dingen te kunnen kopen wanneer we dit willen. Uit de praktijk blijkt echter dat een cadeaubon geven als een dingetje beleefd wordt. Das toch niet gezellig??

Misschien niet helemaal nee, maar persoonlijk geef en ontvang ik liever een cadeaubon. De ontvanger of ik kan dan zelf kiezen waar je het voor gebruikt! Plus een cadeaubon zorgt er vaak voor dat ik mezelf iets gun wat ik mezelf anders niet gun.

Conclusie, met de boodschappen kan ik je helaas niet helpen. Maar misschien heb ik je wel geïnspireerd voor volgend jaar. Wat die cadeaubon betreft. Daar kan ik je dan weer wel bij helpen. Speciaal voor de Feestdagen heb ik namelijk een cadeaubon gemaakt voor het ‘Leslokaal Jurk in 1 dag’! En deze kun je ook nog lekker Last Minute bestellen.

Heb je hem vanavond op Kerstavond of één van de Kerstdagen nog nodig. Klik op bestel en enkele seconden later valt ie in je digitale brievenbus. Print hem uit, plak er een strik, kerstbal of kersttakje op. Klaar is Kees. 5 minuten werk. En dan geef ik jou nog een leuke korting 😉, voor de moeite.

Weten wat je geeft? Leslokaal Jurk in 1 dag

Fijne Kerstdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'