Een leuke vent met stevige feedback ;)

Ik leerde hem kennen via een vriendin van mij. Dertiger, niet geheel onaantrekkelijk, gezellig, vrolijk, enthousiast. Als je geduld hebt (niet mijn sterkste kant) gaat ie voor je door het vuur. Blijf ie nachtenlang voor je wakker en is de volgende ochtend weer even vrolijk.

Uuuuhhhhh, ho, nee, wacht, het is niet de bedoeling dat jullie de verkeerde indruk krijgen. Dit gaat over mijn nieuwe websiteman Kees. En bovengenoemde is vooral om aan te geven hoe prettig samenwerken het is met Kees. Een echt vakidioot die met je meedenkt, maar ook naar jou kant van het verhaal luistert. Je bouwt letterlijk samen met hem een nieuwe website. Hij geeft je uitleg waarom het slim is om iets wel of niet te doen en overtuigd je waar nodig om van je eigen diepgewortelde in het verleden behorende standpunten af te komen.

Oké laat ik nu niet helemaal in een ophemelende blog verzanden waar Kees van naast zijn schoenen 😉 gaat lopen.

Na een bezoekje aan zijn website stuurde ik hem een bericht waarin ik vroeg om meer informatie. Tijdens een Skype gesprek, bespraken we de wensen (en dat waren er best veel) en mogelijkheden. Na het financiële plaatje ging ik akkoord dat Kees voor mij een compleet nieuwe website met webshop ging bouwen. Best een raar gevoel gaf dat daar ik hem slechts alleen maar via Skype had gesproken. Achteraf nu na het bouwen van de site is daar nog niets aan veranderd. Tot op dit moment heb ik Kees nog nooit in levende lijven ontmoet – wat de pret en lol overigens niet deed drukken- en ging alle communicatie via Skype en zijn planningsbord Trello.

Gelukkig is gebleken dat we elkaar goed begrijpen en dat de moderne communicatiemiddelen prima werken om tot een goed eindresultaat te komen. De komende tijd zal ik flink moeten afkicken van het inmiddels welbekende deuntje van het Trellobord en de gezellige besprekingen. Want na een aantal weken bouwlocatie, op- en aanmerkingen op het Trello bord en het zelf uitvoeren van sommige opdrachten, is er nu een supergave website waar ik onwijs trots op ben. En Kees hopelijk ook. Rest mij nog…..

Dank je wel Kees.

Laten jullie ons weten wat jullie er van vinden? www.anydress.nl

Lfs Linda

 

Wil jij in het vervolg geen blog missen?? Schrijf je dan direct in.

6 reacties op “Een leuke vent met stevige feedback ;)

    • AnyDress zegt:

      Dank je wel voor de complimenten Joyce. De blog vloeide bijna automatisch uit mijn pen. Het schrijven alleen leverde al plezier op 🙂

  1. Agnes Huizer zegt:

    Linda, vind jouw nieuwe website schitterend! mijn complimenten, heel duidelijk en overzichtelijk, ben er trots op dat ik lessen volg op jouw modevakschool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anydress.nl gebruikt geanonimiseerde analytische cookies, mogen we ook onze marketing cookies in je browser plaatsen om de website en ons aanbod nog beter te maken? Klik dan snel op 'Akkoord'