anydress logo zwart
Menu
Blog- Voor elk naai-probleem is een oplossing

Voor elk naai-probleem is een oplossing

Deze keer wil ik graag een ervaring delen van een cursist. Cursist Debbie heeft haar passie voor naaien ontdekt bij de naailessen. Natuurlijk kan ik jullie dit verhaal vertellen en zeggen hoe leuk naaien en mijn lessen zijn, maarja…. een echte cursist die ik aan het woord laat is veel beter dan wanneer ik jullie dit zelf vertel.

Lees snel verder om te ontdekken hoe Debbie het naaien heeft ontdekt en waarom ze zo enthousiast is over Any Dress.

Debbie’s naaiavontuur

Debbie kocht na haar eerste naailes bij Linda een dure naaimachine. “Dit is het.” Naaien is haar hobby geworden, ondanks dat er soms beperkingen zijn. Want wat zo fijn is aan Linda, is dat zij niet in beperkingen of problemen denkt. Er is altijd een oplossing. Lees hoe enthousiast Debbie is over haar hobby en waarom ze liever geen enkele les wil missen.

Een lang gekoesterd wens

Al mijn hele leven wil ik leren naaien. Er heeft ook altijd al een naaimachine in mijn huis gestaan, maar ik ben nooit verder gekomen dan rechte lijnen naaien. Ik deed maar wat en daardoor belandde de naaimachine ergens in de hoek. Ik ben zelfs mijn naaimachine kwijtgeraakt en heb deze nooit weer gevonden.

De klik met Linda

Totdat ik de knoop voor mezelf doorhakte en zei: ik ga het gewoon doen. Ik ga op naailes.

Ik ging op zoek in mijn omgeving naar naailessen, kwam zo op Linda haar website en heb haar gebeld. Hoe langer het gesprek duurde, hoe enthousiaster ik werd. Ik had vanaf dag één een klik met Linda.

Van beginner tot gedreven naaister

Ik zat op les één met een geleende naaimachine, want ik heb direct na ons gesprek mijn naailes geboekt. Ik vond het ontzettend gaaf en leuk. Ik werd geraakt door de gedrevenheid van Linda. Ze heeft geduld en humor, waardoor de lessen erg leuk zijn.

Direct na de eerste les heb ik een dure naaimachine gekocht. Want ik wist: dit is het. Dit wil ik doen.

Workshop Jurk in 1 dag

Na twee lessen te hebben gevolgd, ben ik de workshop Jurk in 1 Dag gaan volgen. Eerst dacht ik: dit kan ik niet. Maar ik kon het wel. Met hulp van Linda had ik een geweldige jurk gemaakt. Ik was FAN!

Mijn groei in een jaar

Als ik bedenk wat ik in een jaar heb geleerd van Linda? Het is bizar! Van niet weten hoe ik een naaimachine op een goede manier kan inrijgen, naai ik nu babykleertjes en kleding voor mezelf en leer ik patronen tekenen.

Persoonlijke ontwikkeling

Linda heeft mij geleerd om uit mijn comfortzone te gaan, waardoor ik nu bijvoorbeeld kijk naar stoffen en kleuren die bij me passen. En als ik denk dat ik het leuk vind om iets te maken? Dan doe ik het gewoon. Ook al ben ik de jongste niet meer.

Positiviteit en oplossingsgericht denken

Naaien is mijn hobby geworden. Het is een hobby waarvan ik liever geen enkele les mis. Het is altijd gezellig en er is altijd die persoonlijke aandacht. Ze heeft voor iedereen aandacht en elk project krijgt aandacht.

Uitdagingen overwinnen

Linda ziet nooit problemen, maar alleen uitdagingen. Het wordt altijd opgelost. Zo is het voor mij een uitdaging om halsjes vast te zetten door een kleine beperking aan mijn linkerhand. Samen hebben we een oplossing bedacht hoe ik dit wel kan doen. Nu kan ik zelf een halsbies in zetten. Ze heeft mij vertrouwen gegeven in mezelf en dat geeft een fijn gevoel.

Je begrijpt dat ik na het lezen van dit bericht (wat is ontstaat vanuit een interview) weer een paar centimeter ben gegroeid. Want ondanks dat ik weet dat ik goed ben in mijn werk – heb ik net als elke andere vrouw – zo nu en dan mijn onzekere momenten.

Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.