anydress logo zwart
Menu
review - patroontekenen zonder gedoe

Patroontekenen zonder gedoe: teken jouw perfect passende rok

Patroontekenen zonder gedoe: teken jouw perfect passende rok

Een spannende start

Wat had ik er zin in 😁 en wat vond ik het spannend! Misschien was je er zelfs wel bij! Ja, want maar liefst 17 dames durfden het de vorige keer aan.

De introductie

Ik hoor je denken, waar heb je het over. Wel, ik heb het over mijn mini-training ‘Patroontekenen zonder gedoe. Teken jouw perfect passende rok’. Deze training was de voorloper van de Jurk in 1 dag workshop.

Live vs. Online workshops

Net als de workshops Jurk in 1 dag, gaf ik deze workshop in eerste instantie live. Maar aangezien er maar 365 dagen in een jaar zitten, past het live workshops geven steeds minder in mijn agenda. Ik geef namelijk tegenwoordig ook complete opleidingen. En dat terwijl deze workshops juist een mooie opstap zijn naar de volgende fase in jouw leerproces met betrekking tot naaien.

Online trainingen

Dat is ook de reden dat ik besloot beide trainingen om te zetten in online trainingen. Nu voelen online trainingen voor veel mensen en misschien ook wel voor jou, toch wat afstandelijk en onpersoonlijk. Wellicht geeft het je zelfs het gevoel dat je aan je lot wordt overgelaten.

Live ondersteuning

Daarom besloot ik in elk geval voor de mini training ‘Patroontekenen zonder gedoe’, een live avond toe te voegen, waarbij ik jou in elk geval help om de patronen te tekenen. En je dus tijdens deze avond alle vragen kunt stellen die je wilt.

Een avond vol uitdaging

Om 19.32 uur vond ik het toch wel vreemd dat er slechts 2 mensen aanwezig waren in de online sessie. Al snel bleek dat er een probleem was! Het lukte de deelnemers niet om in de online sessie te komen.

Ondernemerschap in de praktijk

Help!!! Wat nu. E-mailtje hier, WhatsAppje daar, nog even een berichtje via Instagram, maar wat ik ook deed, het lukte niet om de dames in de online sessie te krijgen. Pffff, wat een gedoe. Wat liep ik te balen en hoe ging ik dat dan oplossen.

De belangrijkste reden

Dat is nogal een lang verhaal en daar zal ik je dan ook niet mee vermoeien. Maar waarom vertel ik dit dan allemaal? Nou ten eerste, keeping it reel. Ondernemerschap is niet altijd zo gemakkelijk als het vanaf de buitenkant lijkt en ik ben ook gewoon een mens net zoals jij. Maar de belangrijkste reden waarom ik dit vertel, is het resultaat wat de deelnemende dames uiteindelijk hebben behaald.

Een shout out naar de geduldige dames

Voordat ik daar verder op inga, wil ik eerst nog even een shout out doen aan de aanwezige dames in de online sessie. Die heel geduldig en rustig aan het wachten waren en mij een hart onder de riem staken totdat ik zoveel mogelijk mensen in de online sessie had gehaald.

Het waard geweest

Maar het is het waard geweest. Want dit waren de reacties die ik kreeg nadat ik had uitgelegd hoe mijn eenvoudige patroontekenmethode werkt:

  • “Wat was dit een leuke, goede cursus, ik heb weer iets om mee aan de slag te gaan.”
  • “Ik vond het echt heel tof gister, hoe je alles hebt opgezet en hoe snel het tekenen ging. Ik ga nu hard aan de slag om te zien hoe de rok straks zit.”
  • “Ik heb heel veel aan de training gehad, ik ga nu een cirkelrok maken.”
  • “Leuke workshop. Makkie en snel op jouw manier.”
  • “De hele cursus gekeken. Heldere stap voor stap uitleg. De volgende stap is zelf aan de slag gaan.”
  • “Simpele manier om een makkelijke rok te maken voor jezelf, maar ook voor anderen, als je hun afmetingen maar weet. Geen gedoe met ritsen of knoopjes.”

Nou je kunt je voorstellen dat ik na de mislukte start natuurlijk onwijs blij was om deze reacties binnen te krijgen. Waarop ik gelijk weer zin had om dit nog een keer te doen.

Doe mee!

Want ook jou wil ik graag van je frustratie met betrekking tot patronen afhelpen. Ook jou wil ik graag laten zien dat er een eenvoudigere methode is, waardoor je snel aan de gang kunt.

Aanmelden voor de live avond

En daarom geef ik op dinsdagavond 14 november om 19.30 uur nogmaals een live avond ‘Patroontekenen zonder gedoe, teken jouw perfect passende rok’. Inmiddels heb ik heel erg mijn best gedaan alle technische problemen op te lossen, heb ik nog wat kleine wijzigingen in de cursus doorgevoerd op aanraden van de vorige deelnemers en krijg je net als de vorige keer, kun je tijdens de live al je vragen stellen. Na de live krijg je 10 dagen de tijd om de live sessie terug te kijken en om de filmpjes te kijken hoe je jouw perfect passende rok in elkaar zet. Want misschien kun je daar ook wel wat hulp bij gebruiken.

Meld je aan!

Je kunt je nog opgeven tot dinsdag 14 november om 12.00 uur. En je betaalt slechts 27,- i.p.v. 47,-.

Zie ik jou dinsdagavond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.