anydress logo zwart
Menu
Linda staat voor een bord waarop ze met een stift patroontekeningen voortekend

Ontdek de oplossing voor jouw pasvormproblemen met het Leslokaal Jurk in 1 dag

[section]

Als je zelf kleding maakt, dan weet je vast hoe frustrerend het kan zijn als de pasvorm niet goed is. Het maken van naaipatronen is gebaseerd op confectiematentabellen, wat betekent dat er uitgegaan wordt van gemiddelde maten. Maar de realiteit is dat bijna niemand perfect in dat gemiddelde past. Zo kan het zijn dat je qua taille op een andere maat zit dan qua borst of heupen, waardoor de kleding niet goed aansluit.

Frustraties

Maar er zijn nog meer frustraties waar je tegenaan kunt lopen bij het maken van je eigen kleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van het vinden van het juiste patroon? Soms is het lastig om een patroon te vinden dat bij jouw stijl en smaak past. Of misschien vind je het wel moeilijk om de juiste stoffen te kiezen, waardoor je kledingstuk niet helemaal tot zijn recht komt.

Leslokaal Jurk in 1 dag

Gelukkig kan ik je helpen met al deze uitdagingen. In het Leslokaal Jurk in 1 dag leer ik je niet alleen hoe je een patroon op maat maakt, maar ook hoe je het perfecte patroon maakt dat past bij jouw stijl en smaak. Bovendien geef ik je tips en advies over het kiezen van de juiste stoffen, zodat jouw jurk echt tot leven komt.

[ux_image id=”11296″]

Gewoon lekker thuis

En het mooie is, je hoeft er de deur niet voor uit. Het leslokaal is volledig online en je kunt op je eigen tempo en op elk gewenst moment de lessen volgen. Zo kun je eindelijk die jurk maken waar je al die tijd van hebt gedroomd, zonder dat je je druk hoeft te maken over de pasvorm.

Nog meer voordeel

Maar dat is nog niet alles. Door zelf je kleding te maken, kun je ook nog eens geld besparen. In plaats van dure kleding te kopen, die ook nog eens niet netjes of eerlijk is gemaakt, kun je nu je eigen unieke stijl creëren. Bovendien is het maken van je eigen kleding een duurzame keuze, omdat je minder snel nieuwe kleding hoeft te kopen en dus bijdraagt aan een beter milieu.
Stop dus met het geworstel met patronen en start met het maken van je eigen kleding die perfect past bij jouw unieke lichaam en stijl. Schrijf je vandaag nog in voor het

en ontdek hoe leuk en bevredigend het is om zelf die gave jurk te maken.

Liefs

Linda

[/section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.