anydress logo zwart
Menu
blog - leer in een dag je eigen perfect passende jurk maken met het online leslokaal jurk in 1 dag

“Leer in één dag je eigen perfect passende jurk maken met het online leslokaal Jurk in 1 dag”

[section]

“Leer in één dag je eigen perfect passende jurk maken met het online leslokaal Jurk in 1 dag”?

Een jaar geleden, op 17 juni 2022, lanceerde ik mijn online leslokaal Jurk in 1 dag. Het was een moment om trots op te zijn.

Na maandenlang werken en ontwikkelen was het eindelijk zo ver. Een aantal proefpersonen hadden al stukjes van het lesmateriaal mogen bekijken en hun reacties waren positief. Ze vonden het duidelijk en overzichtelijk.

Ikzelf was ook echt superblij met het resultaat.

Het leslokaal is ontstaan uit de workshop Jurk in 1 dag die ik zo’n zeven á acht jaar geleden heb ontwikkeld.

Slechts vier keer per jaar geef ik nog de workshop live, maar het was tijd om jullie meer te leren. Daarom werkte ik alle modellen die je kunt maken uit tot de eerste module van het leslokaal. Inmiddels hebben al meerdere dames enthousiast deelgenomen aan het online leslokaal. Inmiddels zijn er ook nog heel wat meer mogelijkheden bijgekomen.

Het leslokaal: hoe werkt het?

Nadat je bent aangemeld voor de training in het online leslokaal, start je met het meten van je maten. Vervolgens teken je het patroon met behulp van mijn  uitleg.

De lessen worden tekstueel, met foto’s en/of video’s en geluidsbestanden ondersteund. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kun je vragen stellen in de besloten Facebook-groep of tijdens de online vraag- en antwoordsessies.

Het eindresultaat is een supergave, zelf ontworpen nieuwe jurk, helemaal op jouw lichaam afgestemd.

Nieuwe mogelijkheden

Het online leslokaal begon met slechts één module, waarin ik jou leer hoe je jouw jurk in één dag kan maken. Inmiddels zijn er ook modules over het maken van een raglanmouwen, maxi-rokken en leer je nog meer mogelijkheden door deelnaden toe te passen. Maar daar blijft het niet bij, want er komen nog veel meer lessen aan.

Om te voorkomen dat je overweldigd raakt, krijg je stapsgewijs toegang tot deze lessen.

Kosten

De cursus in het online leslokaal kost €29 per maand (minimaal 3 maanden). Hiervoor krijg je 3 maanden toegang tot het online leslokaal ‘Jurk in 1 dag’.

Daarna kun je elke 3 maanden besluiten te stoppen of verlengen. Ik beloof je dat het de moeite waard is om je cursus te verlengen, omdat je na de eerste 3 maanden nieuwe lessen ontvangt met nog meer mogelijkheden en modelvarianten.

Aanmelden

Ben jij ook benieuwd naar het online leslokaal Jurk in 1 dag? Meld je dan nu aan voor de online cursus. Start vandaag nog met jouw creatieve avontuur en leer hoe je in één dag een jurk kunt maken.

ONLINE LESLOKAAL JURK IN DAG

Kortom, het online leslokaal is een geweldige kans om je eigen creativiteit te ontwikkelen en te ontdekken wat je allemaal kunt doen

Liefs Linda

P.S. Liever eerst een PREVIEW bekijken?[ux_image id=”11231″]

Zo begon ik een jaargeleden met 1 module, waarin ik het maken van jouw Jurk in 1 dag uitlegde. Inmiddels zijn er ook modules over het maken van een Raglanmouw, jouw perfecte jurk maken met een Maxi-rok en leer ik je nog meer mogelijkheden door deelnaden toe te passen. En er komt in de toekomst nog veel meer.

Om te voorkomen dat je overweldigd raakt krijg stapsgewijs toegang tot deze lessen.

Hoe gaat het leslokaal in zijn werk?

Nadat je bent aangemeld voor de training in het online leslokaal start je met het meten van je maten.  Hierna teken je het patroon met behulp van mijn uitleg. De lessen worden tekstueel, met foto en/ of video en geluidsbestanden ondersteund.Kom je er toch niet helemaal lekker uit. Stel dan je vragen in de bijbehorende besloten Facebookgroep of via de online vraag- en antwoordsessies.

Het eindresultaat is een super gave zelf ontworpen nieuwe jurk, helemaal op jouw lichaam afgestemd.

[ux_image id=”11233″]

Klinkt gaaf

Klinkt gaaf, maar wat krijg ik dan precies en wat gaat me dat kosten?

  • Direct toegang tot 8 hoofdstukken met 52 lessen
  • Besloten Facebook groep voor vragen en tips.
  • Bij verlenging toegang tot de hoofdstukken Maxi-rokken, Raglanmouwen en Deelnaden
  • Voor slechts 29,- per maand (minimaal 3 maanden)

De cursus in het online leslokaal kost 29,- per maand (minimaal 3 maanden). Hiervoor krijg je 3 maanden toegang tot het online leslokaal ‘Jurk in 1dag’. Waarna je elke 3 maand kunt besluiten te stoppen of verlengen.

Ik beloof je het is absoluut de moeite waard om je cursus te verlengen, want na de eerste 3 maanden ontvang je nieuwe lessen met nog veel meer mogelijkheden en model varianten.
Denk je nu ‘Ja, dat lijkt me tof en dat wil ik?’


Wil jij ook leren hoe je in één dag een jurk kunt maken? Meld je dan nu aan voor de online cursus ‘Jurk in 1 dag’. Aarzel niet en start vandaag nog met jouw creatieve avontuur!

Liefs Linda

P.S. Liever eerst een preview bekijken?

[/section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.