anydress logo zwart
Menu
Nieuwe mascotte

De nieuwe mascotte van Any Dress

Tranen om mascotte

Pfff ik heb wel even wat traantjes gelaten toen afgelopen augustus na een enerverende dag met mijn toenmalige Mini bekend werd dat zij letterlijk overleden was. Een scheur in het motorblok is namelijk niet zo eenvoudig te maken.

Natuurlijk was het motorblok te vervangen, maar helaas was de Mini dat niet meer waard, zeker niet na alle reparaties welke ik al had gehad.

Nu zul je misschien denken. “Hallo het is maar een auto”. Helemaal waar natuurlijk en absoluut geen man over boord, maar mijn Mini stond ergens voor. Ik heb namelijk 10 jaar lang gespaard en hard gewerkt om mijn Mini te kunnen kopen. De Mini verschafte mij dus een heel erg trots gevoel, want dit had ik toch maar helemaal zelf gefikst. Door keihard te werken en heel erg zuinig te zijn.

Trots

Daarom besloot ik ook haar op te leuken met een gave sticker en heb ik ook zonder mokken al haar reparaties betaald die ze mij nog onverwachts gaf de afgelopen 3 jaar. Nog elke dag stapte ik met een trots en blij gevoel in mijn auto en genoot ik van haar luxe. Misschien snap je nu dat afscheid nemen van haar toch wel een dingetje was, ook al was het noodzakelijk. Want hoe stom het ook klinkt, de trots was nu veranderd in een gevoel van onvermogen dat ik haar niet kon redden, terwijl ik daar zo hard voor had geknokt.

Direct kwam van verschillende kanten de vraag, wat ik dan nu voor auto wilde? Daar had ik niet echt een pasklaar antwoord op, net als dat ik niet was voorbereid op het afscheid van mijn auto waren ook mijn financiën hierop niet voorbereid.

Nieuwe mascotte

Mascotte

Na een aantal weken rijden in manlief zijn mascotte begon mij langzaam te dagen wat de voorwaarden en wensen waren voor mijn nieuwe mascotte. Ze zou niet zo exclusief zijn als de mini, maar wel prima haar functie kunnen vervullen. Dus kocht ik een aantal weken later mijn huidige Suzuki. Ze heeft een stuk minder luxe en zal ook niet het gevoel kunnen geven wat de mini mij gaf, maar ze doet niet onder voor haar voorgangster. Waar ze aan de ene kant wat kleine minpuntjes heeft, heeft ze aan de andere kant weer behoorlijke pluspunten.

Omdat ik haar net als haar voorgangster ook wil laten stralen, heb ik haar ook naar de stickeraar gebracht en haar voorzien van wat extra aantrekkingskracht. Bij deze stel ik jullie dan ook voor aan onze nieuwe mascotte van Any Dress.

Wat vinden jullie van haar?

2 reacties

  1. geweldig Linda, je rijdt weer in een schitterend karretje rond en de stickeraar is goed geslaagd in de uitvoering. Een heel mooi “uithangbord”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.