anydress logo zwart
Menu
Blogs - Online naailes

Niet meer alleen met je hobby bezig zijn, maar samen leren, en elkaar inspireren.

Het was lang geleden, maar plotseling was het weer daar, op die ene dag in februari. Ik bevond me te midden van een klein groepje mensen in een zaal met zo’n 100-150 anderen. Het overviel me volledig; ineens voelde ik me ontzettend eenzaam.

Gelukkig is dit gevoel niet iets wat me vaak overkomt, maar de omstandigheden van die dag hielpen niet echt. Ik was namelijk op een begrafenis.

De omstandigheden.

De mensen om me heen waren allemaal samen met hun partner, maar door de omstandigheden stond ik daar op dat moment alleen.

Af en toe voel ik me ook bij het ondernemen wel eens eenzaam. Je kunt overal mensen voor inhuren, maar dat betekent niet automatisch dat je je nooit meer eenzaam zult voelen. Eenzaamheid ontstaat als je je niet gezien of gehoord voelt, maar ook als je het idee hebt dat niemand jou begrijpt.

Naaien is soms ook eenzaam.

Naaien kan ook soms een eenzame bezigheid zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Je hoeft niet alleen op je naaikamer te zitten en alles zelf uit te zoeken.

Daarom ben ik enthousiast over de mogelijkheden van online lessen. Het biedt ons de kans om samen te naaien, zelfs als we fysiek niet bij elkaar kunnen zijn.

Samen leren, elkaar inspireren en steunen, dat is waar het om draait. Want samen staan we sterker. Dat geldt zowel voor het ondernemerschap als voor onze hobby’s zoals naaien.

Heb jij behoefte aan wat hulp en gezelschap bij het maken van je eigen kleding?

Dan heb ik vanaf het nieuwe seizoen dé oplossing voor jou! Namelijk live Online Naailessen.

Zo ziet een online naailes eruit!

19:20 | Tien minuten voordat de les echt begint, kun je inloggen en even gezellig kletsen met je medecursisten onder het genot van een kopje koffie of thee.

19:30 | Tijdens de online naailessen kun jij je vragen stellen in de chat en zal ik deze beantwoorden met alle mogelijke middelen die ik tot mijn beschikking heb. Zo kan ik je stapsgewijs uitleg geven op het whiteboard, foto’s gebruiken ter verduidelijking en indien nodig zelfs een filmpje voor je maken.

In de online videobibliotheek “Zoom in op naaitechnieken” vind je filmpjes over de naaitechnieken waar jullie vragen over stellen. Deze kun je 24/7 raadplegen, terugkijken, pauzeren en opnieuw bekijken.

21:15 | Tegen het eind van de les kun je nog snelle vragen stellen, zodat je thuis op je gemak verder kunt.

Tussen de lessen door | Via WhatsApp-ondersteuning kun je ook tussendoor snel een vraagje stellen, zodat je niet twee weken hoeft te wachten voordat je weer verder kunt.

Klinkt dit als iets voor jou? Schrijf je dan nu in voor op de interesselijst van de live Online Naailessen, zodat jij als eerste hoort wanneer je je kunt inschrijven. Ontdek hoe gezellig het kan zijn om samen te naaien, waar je ook bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.