anydress logo zwart
Menu

Maak kleding naaien zo eenvoudig als koken

Vraag je je wel eens af: wat als naaien net zo makkelijk was als koken? Vooral als je, net als ik, de voorkeur geeft aan eenvoudig koken, omdat het snel op tafel moet staan.

Stel je voor dat kleding naaien net zo simpel was als het volgen van een recept. Een duidelijke stap-voor-stap handleiding met als eindresultaat een perfect passend kledingstuk, net zoals een heerlijk gerecht.

Ik heb zelf gezocht naar deze “naai-recepten”. Ik was goed in naaien dankzij de klassieke methoden die ik leerde op de Rotterdamse snijschool. Prachtige technieken, maar tijdrovend vanwege het ambachtelijke karakter. In onze snelle maatschappij is dit niet altijd haalbaar.

Ik wed dat jouw tijd ook schaars is en je een druk leven leidt! Maar je wilt toch graag kleding maken die perfect past bij je figuur, zonder uren bezig te zijn.

Daarom ontwikkelde ik 8 jaar geleden de “Jurk in 1 Dag” workshop

In één dag leer je op een snelle en eenvoudige manier een jurk maken, op maat gemaakt voor jouw lichaam, zodat je vol zelfvertrouwen kunt stralen.

De kennis van maatwerk, vertaald naar een simpele methode en gecombineerd met rekbare stoffen voor comfort. Snel, makkelijk en toch een goed passend resultaat.

Vanaf het begin is deze workshop een bestseller. Elke workshop zit altijd volgeboekt. Meer dan 35 positieve reviews bevestigen dat de methode werkt.

Workshop ook beschikbaar als online training

Daarom heb ik de workshop omgezet in een online training. Je leert meer dan 1 jurk te maken. Alleen al in het basisgedeelte kun je met het geleerde 27 verschillende varianten jurken maken, zonder dat je telkens een volledig nieuw patroon hoeft tekenen. Door eenvoudige aanpassingen creëer je in een handomdraai een nieuw model.

Daarnaast is het patroon – weliswaar met iets meer werk – ook eenvoudig om te zetten in een patroon voor een top, rok, vest of trui. Super tijdbesparend.

Daarnaast leer en volg je de training waar en wanneer het jou uitkomt. Dus ook op vrijdagavond of zondag terwijl modevakscholen en de juffen niet beschikbaar zijn. Ook wanneer je maar 10 minuten de tijd hebt kun je aan de slag , lekker op je eigen tempo, er is geen haast!

Stap in vóór 1 juni en ontvang GRATIS de shapetracker!

Ben jij nu ook een tijdje zoekende naar dit naairecept. Dan is de online training Jurk in 1 dag voor jou!

Wil je daarnaast ook nog ontdekken welk type jurk het beste bij jouw lichaam past? Meld je dan vóór 1 juni aan en ontvang GRATIS de Shapetracker bij jouw deelname aan de online training en ontdek wat de do’s en dont’s zijn voor jouw lichaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.