anydress logo zwart
Menu
blog - Lets do this, dit weekend

Let’s do this, dit weekend!

We zitten inmiddels alweer in februari en het normale leven glijd al weer 7 weken aan ons voorbij. De maand januari hebben we al weer 3 weken achter ons gelaten en de Kerst zijn we al lang weer vergeten. We zitten allemaal weer lekker in de ratrace van het leven!

De laatste weken hoor en voel ik dan ook vaak dat ‘ Consequent tijd in te plannen om te naaien een grote valkuil is voor velen van ons’.

Nu kan ik niet anders als toegeven dat mijn TO SEW wensenlijstje de afgelopen weken ook aardig is gegroeid en dat zelfs Weekend Sewing regelmatig niet is gelukt. Er ligt een TO SEW plan, maar daar komt ook bij mij niets van terecht.

Daarom wil ik jullie toch van een aantal tips voorzien, zodat het jou misschien toch lukt wat naaitijd bij elkaar te sprokkelen. Ga ik ze ook weer inzetten 😉:

– Gun jezelf een vast moment in de week door het in te plannen. Zodat je een soort van naailes voor jezelf inplant. Bijvoorbeeld op maandagavond 1-1.5 uur. Of zelfs maar een half uur. Elk half uurtje is er ééntje.

– Gun jezelf elke dag een ontspannen half uurtje voor of na het eten, voordat je weer in de volgende planning stapt.

– Gun jezelf elke ochtend voordat je naar het werk gaat een half uurtje. Misschien moet je wel je wekker wat eerder zetten, maar stel je toch eens voor dat je de dag zo heerlijk relaxed kan beginnen.

– Gun jezelf eens naaitijd op zondag. Terwijl de rest van het gezin nog op één oor ligt.

– Gun jezelf s’avonds een half uurtje in plaats van het kijken naar dat ene programma, waar je eigenlijk niet zo veel aan vindt of zet het programma op de achtergrond aan.

Je ziet, er zijn mogelijkheden genoeg. Het gaat er denk ik niet eens om dat we niet echt tijd hebben, maar dat we onszelf geen tijd gunnen (including me!). Durf jij te kiezen voor (al is het maar een half uurtje per week) jezelf? Ik ga in elk geval weer even een half uurtje inplannen voor mezelf. En onthoud, een afspraak met jezelf is ook een afspraak!

Weet jij nog een andere tip. Help ons, want wie weet heb jij net die ene tip die voor een ander ook heel goed werkt.

Liefs

Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.