anydress logo zwart
Menu
Ben jij klaar om te stralen deze zomer?

Leer snel en eenvoudig, workshop ‘Jurk in 1 Dag’

Ontdek hoe je in één dag een prachtige jurk kunt maken die perfect bij jouw lichaam past. Schrijf je nu in voor de live workshop 'Jurk in 1 Dag' en krijg het patroon mee naar huis!

Ben jij een van die dames die graag creatief bezig is, maar vind je online leren niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, want ik begrijp dat niet iedereen dezelfde leerstijl heeft. Toch delen we allemaal één gemeenschappelijk doel: we willen graag snel en eenvoudig mooie kledingstukken maken, bijvoorbeeld een prachtige jurk. En laten we eerlijk zijn, in ons drukke leven is tijd een kostbaar goed.

Workshop ‘Jurk in 1 dag’

Wat zo leuk is aan het maken van kleding, is dat er voor iedereen een aanpak is die past. Of je nu geduldig bent en de kunst van het naaien rustig wilt leren, of dat je liever direct en snel resultaat ziet, er is altijd een weg die bij jou past.

Als jij tot diegenen behoort die de voorkeur geven aan snelheid en direct resultaat, dan is mijn workshop ‘Jurk in 1 Dag’ precies wat je zoekt!

Tijdens deze live workshop neem ik je stap voor stap mee in het ontwerpen en maken van een unieke jurk op maat. Geen standaardpatronen, maar een patroon dat speciaal voor jouw lichaam wordt getekend. We bespreken ook welke slimme trucjes je kunt toepassen om je beste features te benadrukken en eventuele minpuntjes te verdoezelen. Want laten we eerlijk zijn, we zien allemaal alleen onze eigen ‘minpunten’, toch?

Laatste keer dit seizoen

De zomer staat voor de deur en ik begrijp dat je nu waarschijnlijk druk bent met het plannen van je vakantie. Maar wil straks graag stralen in een comfortabele, goed passende jurk? Grijp dan nu je kans, want dit is de laatste workshop Jurk in 1 dag van het seizoen.

En het beste van alles? Je gaat niet alleen naar huis met een prachtige jurk, maar ook met het patroon ervan. Dus als je nog een dagje vrij hebt, kun je meteen aan de slag om nog een jurk te maken. Of misschien wil je het patroon aanpassen en er een comfortabel T-shirt van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer en reserveer snel jouw plek, want er zijn slechts 4 plekken beschikbaar. Maak die heerlijk passende jurk waar je de hele zomer van zult genieten en straal vol zelfvertrouwen!

Online leren is niet voor iedereen

en dat is logisch , want niemand is hetzelfde en dus ook niemand leert op dezelfde manier. Bekijk je het echter vanaf de andere kant, dan lijken wij dames die graag naaien toch allemaal wel heel erg op elkaar!

Waarom?

Nou, als het om naaien gaat, willen we meestal dat het snel en eenvoudig is, en het liefst nog vandaag af. Onze levens zijn hectisch en we hebben weinig tijd voor onszelf.

Wat ik zo leuk vind aan mijn vak, is dat je op beide manieren kunt naaien. Geduld is iets wat je kunt leren, en het levert uiteindelijk prachtige resultaten op. Gelukkig kun je kiezen welke benadering het beste bij jou past.

Als je de voorkeur geeft aan snelheid, dan is deze workshop iets voor jou!

Je hebt vorige week misschien een aantal e-mails van mij ontvangen over de online training ‘Jurk in 1 dag’. Maar zoals eerder gezegd, is online leren niet voor iedereen.

En daarom is er van deze online variant dus ook een LIVE versie! In deze LIVE workshop ‘Jurk in 1 dag’ neem ik je stap voor stap mee in het ontwerpen en maken van een unieke jurk op maat. We werken niet met standaardpatronen, maar tekenen een patroon dat goed bij jouw lichaam past.

We bespreken wat slim is om wel en niet te doen voor jouw figuur, zodat je je minpunten camoufleert (jij ziet ze, wij niet) en je pluspunten benadrukt. Door je pluspunten te accentueren, zal de aandacht van anderen verschuiven naar waar jij je prettig bij voelt. Dat doet wonderen voor je zelfvertrouwen.

Laatst keer dit seizoen

Eerder heb ik al aangegeven dat er niet veel LIVE workshopdagen zijn, omdat mijn lesrooster behoorlijk vol zit. Bovendien vliegen de weken van dit seizoen voorbij en is het binnenkort alweer zomervakantie.

Is jouw garderobe al klaar voor de zomer? (Mocht het zomerse weer hier ooit nog langskomen 😜). Wanneer je druk bezig bent met het inpakken van je koffer voor die heerlijke vakantie, heb je geen tijd meer om die goed passende comfortabele jurk te maken waarin je wilt flaneren.

Maak daarom gebruik van de laatste kans dit seizoen om deel te nemen aan de workshop ‘Jurk in 1 dag’. Samen gaan we aan de slag om die fijne jurk te maken die perfect bij je past.

En weet je wat nog meer geweldig is aan deze workshop? Je krijgt het patroon mee naar huis, dus als je nog een dagje vrij hebt, kun je er snel nog een maken. Of je kunt het patroon aanpassen en er een comfortabel T-shirt van maken.

Mis deze laatste kans van het seizoen niet en maak die heerlijk passende jurk waar je de hele zomer van zult genieten. Reserveer snel jouw plek, want er zijn slechts 4 plekken beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.