Menu

Laat de herfst je creativiteit weer doen bruisen!

Laat de herfst je creativiteit weer doen bruisen!

Zeg maar dag tegen het nazomerweer…

Het zachte en heerlijke nazomerweer is dan nu toch echt ten einde gekomen. De omslag kwam nogal abrupt. Van een heerlijke 22 graden op de ene dag sloeg het compleet om naar 13 graden de daaropvolgende dagen. De tijd van het jaar waarin we weer heerlijk met een warme deken om ons heen op de bank kruipen is weer aangebroken.

De naaimachine roert zich weer

Voor veel naaisters is dit hét startsein waarop het weer leuk wordt om achter de naaimachine te kruipen. Met koude, donkere avonden voor de deur, is er geen ook geen beter excuus. Samen met een kaarsje, een warme kop thee, of misschien een glaasje wijn. De tijd van het jaar waarin de naaimachine weer tot leven komt en onze creativiteit weer begint te bruisen.

Een vlaag van onzekerheid? Geen zorgen!

Maar wacht eens even, voel je een kleine vlaag van onzekerheid? Misschien heb je de naaimachine een tijdje niet meer aangeraakt en ben je bang dat je het allemaal niet meer zo goed weet. Geen zorgen, want ik heb de perfecte oplossing voor jou!

Online trainingen: de perfecte uitkomst

Niks is zo fijn in de wintermaanden als online trainingen. Je hoeft er de deur niet voor uit in deze koude, natte en gure herfst- en wintermaanden. Met 3 klikken zit je gewoon lekker in de leeromgeving en help ik jou op het moment dat het jou het beste uitkomt met het maken van jouw naaiproject.

Online Trainingen: De Perfecte Uitkomst

Ondanks dit fijne vooruitzicht, gok ik dat je toch nog wel wat bezwaren zult hebben in je hoofd. Laat mij je van deze bezwaren afhelpen.

Bezwaar 1: Gebrek aan tijd? Geen probleem!

Precies, daarom is een online training juist zo geschikt voor jou! Je hoeft je namelijk niet aan te passen aan anderen om jouw momentje van naaiplezier te ervaren. Je kunt een online training gewoon volgen waar en wanneer je maar wilt, maar ook hoelang je maar wilt. Heb je ergens 10-15 minuten, pak de training erbij en ga lekker aan de slag. Heb je daarna pas weer 2 weken later de tijd? Geen probleem. Je gaat gewoon verder waar je gebleven bent, zonder dat je achterop bent geraakt. Super handig toch.

Bezwaar 2: Online trainingen zijn moeilijk!

Niets is minder waar. Door mijn jarenlange ervaring met het helpen van cursisten in het atelier weet ik precies waar jij tegenloopt, op welk moment jij vastloopt en waar je hulp bij nodig hebt. Al deze kennis heb ik ook in de online trainingen gestopt. Waardoor ik stap voor stap uitlegvideo’s heb gemaakt. Met daaronder het hele verhaal ook nog eens voor je uitgeschreven. Je kunt dus zo vaak terugspoelen, herhalen en op de pauzeknop drukken als jij dat wilt.

Bezwaar 3: Het is een online training.

Klopt, maar ik beloof je dat ik je niet laat hangen. Ik ben er gewoon om jou te helpen, je vragen te beantwoorden en je dat zetje in de goede richting te geven. Bij al mijn online trainingen zitten namelijk besloten Facebookgroepen. Is er maandelijks een vraag- en antwoordsessie en zit er zelf een S.O.S. knop in de leeromgeving als het echt niet wil lukken. Je kunt de trainingen dus volgen vanuit je eigen knusse naaiplek, op je eigen tempo, en toch met persoonlijke begeleiding.

Waar wacht je nog op?

Dus waar wacht je nog op? Laat je inspireren door de herfst en ontdek wat je allemaal online kunt leren. Bereid je voor op gezellige avonden vol naald en draad, terwijl je zelf iets moois maakt.

Fijne herfst- en wintertrainingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.