anydress logo zwart
Menu
creative life blog

Any Dress op Creative Life

Creative Life

In navolging van mijn vorige blog gaat ook deze blog over een Lifestyle beurs waar Any Dress dit jaar voor de eerste maal aan gaat deelnemen. Creative Life is een 3 daags evenement van 23 tot en met 25 maart in de Werkspoorkatherdraal te Utrecht.

Hét event voor en door creative people

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks…

Any Dress op Creative Life

Na een werkbezoek naar deze creatieve Life Style beurs vorig jaar bleek dat zowel de locatie als de sfeer supergoed, gezellig en creatief was. Daarom hebben Any Dress en Lijfgoed besloten onszelf dit jaar ook te presenteren op Creative Life. Voor beiden best een grote stap. Super spannend dus! Maar we hebben er ook veel zin in :).

Tijdens Creative Life wil ik jullie kennis laten maken met Any Dress. Je kunt je laten informeren over de verschillende workshops welke ik in mijn modevakschool geef, zoals bijvoorbeeld ‘Maak je eigen jurk in 1 dag’. Buiten deze workshop is er nog een heel leuk workshopprogramma. 

Om bezoekers kennis te laten maken met hoe een Any Dress workshop in zijn werk gaat, geef ik tijdens Creative Life elke dag 3 mini-workshops ‘Naai je eigen kokerrok in 1,5 uur’. Tijdens deze 1,5 uur ontvang je van mij een kant en klaar patroon. Welke je leert op de juiste manier op de stof te leggen. Vervolgens leer je de juiste manier van knippen en in elkaar stikken. Na ongeveer 1,5 uur kun jij mooi paraderen op Creative Life in je eigen zelfgemaakte rok.

Creativelife-2018-banner
Creativelife-2018-workshop

 

Heb je geen naai-ervaring, maar ben je wel nieuwsgierig of naaien iets voor jou is? Dan is deze workshop uitermate geschikt. Iedereen kan namelijk meedoen, met of zonder ervaring. Dus heb je altijd al kennis willen maken met Any Dress, of altijd al willen proberen een kledingstuk te naaien, kom dan gezellig naar Creative Life. Wie weet kom je nog meer leuke workshops tegen, zoals bijvoorbeeld de workshop van Lijfgoed, “Bralette maken”.

Het lijkt ons leuk jullie te ontmoeten.

 

Lfs Linda

2 reacties

  1. Was een leuke beurs met veel creatieve ideeen. Bij Linda ook even rond gekeken. Ze had compleet atelier mee genomen. Heb er ook het patroon voor de kokerrok gekocht. Zag het niet zitten om het ter plekke te maken. Maar ga het snel maken in eigen tijd. Babbette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.