anydress logo zwart
Menu
Swan Market Rotterdam Lifestyle

Any Dress op de Lifestyle markt ‘de Swan Market’ Rotterdam?

Lifestyle markt ‘Swan Market’

Hebben jullie wel eens gehoord van de ‘Swan Market’? De lifestyle markt van Rotterdam (bekijk op http://swanmarket.nl/)? Any Dress is regelmatig aanwezig op deze markt. Nu hoor ik jullie denken Any Dress op een lifestyle market?? Haha grappig, dat heb ik ook een tijdje gedacht. Maar het blijkt dat ‘de Swan Market’ juist heel erg goed past bij Any Dress.

Wat is lifestyle?

Voor we verdergaan. Wat betekent Lifestyle nu eigenlijk? Lifestyle is een marketingterm afkomstig uit de Engelse taal. In het Engels betekent het simpelweg -de kenmerkende manier van leven van een individu, groep of (sub)cultuur-. In het Nederlands wordt dit doorgaans vertaald als levensstijl of levenswijze.

De Swan Market is een platform voor creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod is te vinden van voornamelijk handgemaakte producten. Gecombineerd met lekker eten, drinken en gezellige muziek, is dit op de zondag een leuk dagje uit voor het hele gezin. Afhankelijk van het seizoen wordt de lifestyle markt zowel binnen als buiten gehouden.

Swan Market Rotterdam

Blog Swan Market 7

Deelname aan de Swan Market betekend in mijn geval dus mijn doelgroep vinden in hun eigen levenswijze. En omdat naailessen en workshops een creatieve bezigheid zijn betekend dit dat ik dus op de juiste plek ben met mijn gezellig ingerichte marktkraam tussen alle andere kramen. Een extra pluspunt is zelfs dat veel mensen mij niet verwachten op deze markt, waardoor ik dus meer opval en indruk maak. Nu heb ik natuurlijk geen letterlijke producten die ik op deze markt kan verkopen, daarom verkoop ik vooral mezelf, Any Dress en de workshops. Je bent namelijk in de gelegenheid om persoonlijk contact met je klanten te hebben. Je kunt direct hun vragen beantwoorden en je kunt ze extra informeren over andere mogelijkheden. Altijd beter dus dan een advertentie in bijvoorbeeld een blad of de krant. En zeer zeker ook goedkoper.

Producten

Nu is mijn ervaring dat er op lifestyle markten veel impulsaankopen worden gedaan. Dat zie je terug in de producten, maar ook in de prijzen. Een workshop is niet bepaald een impulsproduct en de kosten van mijn workshops liggen zeer zeker hoger dan de gemiddelde prijzen van de producten die wel op de markt verkocht worden. Wat er echter wel gebeurd is dat ik mensen inspireer. Op een idee breng of de interesse opwek voor een workshop. Met als resultaat dat sommigen direct bij thuiskomst een workshop boeken, maar dat anderen pas een jaar later komen. En ook deze twee kenmerken horen bij de lifestyle van mijn doelgroep.

Bij deze nodig ik je dan ook uit om een keertje te komen kijken op een Swan Market en kennis met mij, mijn bedrijf en mijn producten te maken. De eerstvolgende Swan Market is op zondag 25 februari in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Zie ik je dan?

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.