anydress logo zwart
Menu
blog - mode voor elk lichaamstype

Van comfort naar uitdaging

Van comfort naar uitdaging.

Momenteel voel ik me best comfortabel in mijn bedrijf en de daar bij horende resultaten. Elke coach die dit hoort wil jou nu die spreekwoordelijke schop onder je kont geven als je dit hardop durft te zeggen. Want als je je comfortabel voelt val je stil.

3 keer raden? Ik kreeg deze schop onder mijn kont vorige week ook weer.

En eigenlijk is het met naaien net zo.

De uitdagingen van het begin

Alle begin is moeilijk. Stapje voor stapje ga je vooruit totdat je een aantal jaartje heerlijk comfortabel je nieuwe projecten naait. Dan komt het, het moment dat je het saai gaat vinden omdat je regelmatig hetzelfde naait of dezelfde handelingen verricht en dan besluit je misschien zelfs er mee te stoppen.

Het gevaar van comfort

Dan is het ook voor jou tijd voor die schop onder je kont. Ik ben dan weliswaar geen coach (in de zin van het woord) maar ook ik zie je graag groeien in je naaiskills en geef je in plaats van die schop graag een liefdevol duwtje in een uitdagendere richting.

Waar ligt jouw uitdaging?

Want waar liggen jouw uitdagingen? Naai je steeds hetzelfde omdat je een nieuwe techniek niet aandurft of naai je steeds hetzelfde omdat je eindelijk dat ene standaard patroon hebt aangepast aan je eigen maten en wensen en een nieuw patroon weer zover krijgen weer zo lang duurt? Naai je steeds hetzelfde omdat je geen leuke inspiratie uit de naaibladen kunt halen? Naai je juist steeds hetzelfde omdat het aanpassen van standaard patronen je niet lukt?

De volgende stap: Zelfstudie Patroontekenen?

Als je mij al iets langer volgt, weet je dat ik een grote voorstander ben van patronen volledig op je eigen maten. Want als je dat eenmaal onder de knie hebt kun je zoveel beperkingen opheffen en zelfs een kledingstuk maken wat als standaard confectiepatroon je niet staat. Gewoon omdat het niet is aangepast aan jouw lijf.

Wellicht heb je ook mijn vorige speldenprikje gelezen waarin in aangaf dat al mijn lessen vol zitten, en weet je van jezelf dat online lessen niet jouw ding zijn. Maar inmiddels ben je wel zover dat je aan de slag wilt.

Dan kan ik je nog steeds helpen. Want van alle patroontekenmodules zijn er namelijk ook zelfstudies beschikbaar. In deze zelfstudies ontvang je alle theorie net zoals in alle andere lessen, alleen kun je de lessen volgen vanuit een digitaal of geprint boek gewoon lekker aan de keukentafel. En omdat ik toch graag mensen help en ik het zonde vindt als je niet verder gaat omdat je vastloopt, kun ook jij je aansluiten bij de besloten Facebookgroep van de patroontekenlessen, zodat je toch je vragen kunt stellen.

Durf jij de uitdaging aan?

Ben jij dus toe aan de volgende stap en je uitdagingen aan te gaan pakken, boek dan hier een Zelfstudie Patroontekenen.

Vragen? Let’s talk.
Heb je nog vragen over de zelfstudies of wil je graag even met mij in gesprek, laat me dat dan gerust even weten. Dan plannen we even een telefonische afspraak in, waarin ik al je vragen kan beantwoorden.

Liefs,

Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.