anydress logo zwart
Menu
blog - trip down memory lane

Trip down memory lane: mijn nieuwe huisstijl en Instagram opschoning

Mijn nieuwe huisstijl en Instagram opschoning

Oude herinneringen en nieuwe inzichten

In mijn vorige speldenprikje vertelde ik je al over mijn nieuwe huisstijl. En dan blijkt dat ik heel erg ben. Bij mij is het dan letterlijk oude eruit, nieuwe erin. Ineens vind ik alles wat van voor die tijd is er niet meer uitzien. Slaat natuurlijk nergens op, maar toch.

Opruimen van Instagram

En dus besloot ik dat mijn instagrampagina ook opgeschoond moest worden. Met ruim 2000 geplaatste berichten is dat best een klusje. Daarom is het ook nog niet af, want je instagrampagina doorlopen en archiveren is net als vroeger met die wel bekende foto’s uitzoeken en inplakken.

Het duurt zo lang omdat er herinneringen boven komen. Dingen die je weer herkent voorbij komen en dingen die ook compleet vergeten was.

Terugblik op Instagram berichten

Maar er vielen mij een aantal dingen op:

Veranderingen in Instagram-gebruik

  • In het tijdperk voordat er stories bestonden (jaja, nog niet eens zo lang geleden) plaatsten we hetgeen we nu in stories zetten gewoon in een post.
  • Er waren zelf een aantal jaren waarin ik letterlijk elke dag een post plaatste. Pffff, waar haalde ik het vandaan.
  • Er kwamen de nodige hele gave opdrachten voorbij. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven.
  • Zie ik dat ik onwijs gegroeid ben in mijn schrijfskills. Daar waar bij oudere posts slechts 1 regel jou enthousiast moest maken, weet ik inmiddels leuke verhalen aan je te vertellen.
  • En zag ik dat mijn aanbod eigenlijk behoorlijk consistent is gebleven. En daar wil ik nog wel even verder op ingaan.

Evolutie van mijn ondernemerschap

Mijn ondernemerschap is begonnen met het maken van maatwerkkleding in opdracht. Super leuk om te doen, maar moeilijk om een doorlopend salaris te verdienen.

Naailessen gaf me wel die vastigheid. Je wilt namelijk minimaal een aantal keer terugkomen, want in 1 les leer je niet alles. En zo zijn de naailessen er dus nog steeds na al die tijd. Inclusief een aantal cursisten die al 10 jaar bij me zijn.

Uitbreiding van diensten

Na de naailessen kwamen de workshops! Rokken, Jurk in 1 dag, Harrie Bosch Stoffenshoppen en Kleur- en Stijl. Ook deze zijn nog steeds allemaal in het assortiment. Niet allemaal meer LIVE, maar sommigen in de leeromgeving.

Na de workshops volgde de Jaaropleiding Patroontekenen. Welke na een aantal jaar uitgebreid werd met een tweede leerjaar. Ook deze zijn nog steeds in het assortiment.

De toekomst van mijn onderneming

Toch is er in de loop van de tijd wat veranderd. De vraag naar mijn persoontje is toegenomen. Super gaaf natuurlijk en ik voel me ook zeer vereerd dat zovelen mij weten te vinden. Het is alleen wel zo dat ik het nog steeds voor 95% alleen doe. En dat zorgt voor uitdagingen.

Om mijn toekomst te waarborgen zonder er zelf bij neer te vallen zijn de online trainingen ontwikkeld. En zo is de Rokken workshop omgetoverd tot een super leuke mini training ‘Patroontekenen zonder gedoe’, teken jouw perfect passende rok.

Kans om te leren op 5 februari

Inmiddels hebben aan de mini-training, die ik tot nu toe slechts 2 keer gaf, al 32 personen meegedaan. En daarom gaan we het dus gewoon nog een keertje doen.

Op 5 februari a.s. neem ik je mee in het geheim van mijn zelf ontwikkelde methode van patroontekenen. Een methode die geen wiskundige berekeningen kent, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die graag kleding op zijn eigen maten wil maken.

Live sessie en online mogelijkheden

Tijdens het live moment op 5 februari, leer ik je 4 verschillende rokken tekenen 100% op je eigen maten. Grijp dus je kans om tijdens de LIVE al je vragen te stellen.

Ben je niet in de gelegenheid op de avond zelf aanwezig te zijn? Geen probleem, je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving waarin je de live 10 dagen terug kunt kijken, maar waar ik je ook stap voor stap uitleg hoe je jouw rok moet naaien.

Speciale aanbieding

In slechts 2 avonden heb jij een rok op eigen maten en naar eigen wensen. Mis de training dus niet, want op 5 februari zit er voor de laatste keer een LIVE sessie bij. En dat alles voor slechts 27,- in plaats van 57 euro.

Zie ik jou 5 februari om 19.30 uur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.