anydress logo zwart
Menu

Topstage!

Voor één keer staat niet Linda’s naam onder dit blog, maar mag ik de pen -of beter, het toetsenbord- van haar overnemen. Misschien heb je me al een keer voorbij zien komen, maar ik zal me op deze plek even officieel voorstellen.

Amy

Hoi! Ik ben Amy, achttien jaar oud en ik loop stage bij Any Dress tot eind januari om te leren lesgeven. Inmiddels zit ik alweer in mijn laatste jaar van de opleiding ‘Allround-medewerker mode/maatkleding’ aan het Zadkine College. Ik vind het heel fijn dat ik bij Any Dress mijn ei kwijt kan. Leuk ook, dat ik in deze stage vooral veel plezier kan halen uit de fijne sfeer en interessante leeromgeving. Ook ben ik blij dat de gezellige cursisten mij de kans geven hen te helpen, want daar leer ik op mijn beurt weer veel van!

Bij Any Dress is altijd wel iets te doen. Dat geeft mij heel afwisselend werk en daar hou ik van. Ik leer hier ontzettend veel. Van proefmodellen maken tot meehelpen in de leeromgeving: ik zie van alles langskomen. Bovendien krijg ik meer inzicht in hoe het is om een eigen bedrijf te runnen.

Opleiding

De opleiding die ik volg, is vooral gericht op het op maat maken van kleding en patronen. Doordat wij bij Any Dress vooral Burda’s en andere patroonboekjes gebruiken, moeten we altijd wel een paar aanpassingen aan de patronen maken. Daar ben ik dan ook weer blij mee, want zo leer ik steeds beter hoe je bepaalde onderdelen van een patroon kunt veranderen om het helemaal op maat te maken.

Daarnaast heb ik de beginnerslessen van de nieuwe cursisten zo goed als helemaal zelf gegeven. In de eerste paar weken heb ik de lessen op de online leeromgeving doorgenomen en het allemaal zelf ook gemaakt. Zo kwam ik er al vrij snel achter hoe het allemaal in elkaar zit en kon ik het gaan uitleggen aan de eerste nieuwe cursisten. Tuurlijk waren die eerste paar keren spannend! Doordat Linda het af en toe voordeed en mij waardevolle feedback gaf, groeide mijn zelfvertrouwen en ging het steeds beter.

Samengevat

Kort samengevat: ik ben superblij en dankbaar voor deze leuke, maar vooral ook leerzame stageplek. Ik ga Any Dress dan ook zeker aanbevelen als stagebedrijf bij andere studenten.

Mochten we elkaar nog niet hebben ontmoet, dan gaat dat ongetwijfeld binnenkort gebeuren. Ik kijk er naar uit jullie snel te zien! 😊

Groetjes,

Amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.