anydress logo zwart
Menu
blog - Jurk in 1 dag

Start NU met voorbereiden, dan weet je zeker dat je op tijd bent!

Huh, wat, nu? Waar moet ik me op voorbereiden?

Dat ga ik je vertellen. Als je naar buiten kijkt en de temperaturen voelt klinkt het allemaal nog heel ver weg, maar geloof me, voor je het weet is het mooi weer! Ineens is het moment daar dat de armen en benen het daglicht weer gaan zien, de terrassen vol zitten en we weer heerlijk van dat zonnetje gaan genieten. Maar ben jij daar eigenlijk al wel klaar voor?

Heb jij al gecheckt of de lente en zomerjurkjes in jou kast nog wel mooi zijn en of je ze nog past? Of je dus als het eenmaal zover is, gewoon een heerlijk jurkje uit de kast kunt grijpen? Want als het moment eenmaal daar is, dan ben je te laat!

Jij wil toch niet te laat zijn?

Te laat zijn in onze drukke levens komt vaker voor. Ik zie het regelmatig terug bij de naailessen. Een verkeerde planning qua wanneer naai je wat. Daarom start NU met de voorbereidingen voor je lente en zomerse jurken. Investeer nu een klein beetje tijd in een goede lente basisjurk. Dan kan je daarna snel verder met die zomerjurk. Gewoon door hetzelfde patroon te gebruiken en een andere stof te kiezen. Voor je het weet zit jij dan op het terras heerlijk in het zonnetje.

Nu denk je wellicht, twee keer dezelfde jurk? Nee, dat wil ik niet!.

Oké geen probleem, want als de basis goed is, kun je eenvoudig je mouwlengte, je halssoort of je roksoort aanpassen. Dat is een kwestie van 5 minuten om je patroon aan te passen en je kunt weer verder. Je hoeft dus echt niet telkens helemaal van voor af aan te beginnen!

Als je NU start, weet ik zeker dat je op tijd bent.

Hoe start ik dan?

Met de workshop ‘Jurk in 1 dag’, hier leer ik jou stap voor stap dat genoemde basispatroon te tekenen. En ook nog eens volledig op je eigen maten. Ik doe het voor en jij kunt gewoon meedoen. Hebben we eenmaal dat basispatroon getekend, dan help ik je ook nog met het bepalen van de stof en het in elkaar zetten van je jurk. En als de zonnestralen dan straks aan de hemel verschijnen, sta jij straks te shinen in je nieuwe lente jurk.

Wil je NU beginnen, maar ook wat meer tijd hebben? Ook daar heb ik aan gedacht, want de workshop Jurk in 1 dag is inmiddels ook omgezet naar een online leslokaal in mijn trainingsomgeving. Hierdoor kun je dus ook NU beginnen, maar je tijd wat meer verdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.