anydress logo zwart
Menu
Blog online training versus real life workshop

Ontdek de ideale leerervaring

Online trainingen versus real life workshops!

Maak jouw naai-ervaring compleet. Online trainingen versus real life workshops. Kies de beste leerervaring voor jou! Beide opties hebben namelijk voordelen en het is fijn om te leren welke optie het beste bij jou past.

Online trainingen: leren vanuit het comfort van je eigen huis

Het moderne tijdperk heeft ons vele voordelen gebracht, waaronder de mogelijkheid om online trainingen te volgen. Een 3 tal redenen waarom online trainingen een geweldige keuze kunnen zijn:

  1. Flexibiliteit: 
    Met de online training heb je de vrijheid om te leren op je eigen tempo en op tijdstippen die voor jou het beste werken. Je kunt leren wanneer het jou uitkomt! Gewoon thuis vanuit jouw eigen fijne naaikamer.
  2. Kennis binnen handbereik:
    Trainingen worden vaak gegeven door experts. Deze experts bevinden zich over de hele wereld. Zo bevindt ik me in Schiedam, wat voor jouw misschien helemaal niet dichtbij is. Door het volgen van de online training hebt je toegang tot een mijn kennis en ervaring als coupeuse die anders door de locatie misschien niet beschikbaar zou zijn. Dit opent de deur naar nieuwe technieken en inzichten die jij kunt toepassen op jouw naaiwerk.
  3. Terugspoelen en herhalen:
    Een van de grote voordelen van de online training is dat je de lessen kunt pauzeren, terugspoelen en herhalen. Als je een specifieke techniek niet meteen begrijpt, kun je het gewoon opnieuw bekijken totdat het echt goed tot je doordringt. Dit geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo te leren en je vaardigheden echt onder de knie te krijgen.

Real life workshops: leren met gelijkgestemden

Natuurlijk hebben niet alleen online trainingen voordelen, want waar voor de één de online training voordelen heeft, zal dat voor de ander het geval zijn met de real life workshop.

1 op 1 begeleiding

In de real life workshop heb je directe toegang tot mij. Ik kan je direct persoonlijk begeleiden en corrigeren waar dat nodig is. Dit kan enorm waardevol zijn, vooral als je nog niet zo lang naait of als je bepaalde technieken onder de knie wilt krijgen.

Sociale interactie

De real life workshop biedt een kans om andere naaisters te ontmoeten en van elkaar te leren. Samen met gelijkgestemden je ervaringen delen, tips uitwisselen en nieuwe vriendschappen maken.

Directe feedback

Tijdens een real life workshop kan ik je direct feedback geven op je werk. Dit stelt je in staat om eventuele fouten of verbeterpunten direct te corrigeren, wat je leerproces versnelt en je helpt om sneller vooruitgang te boeken.

Een dagje uit

Het bijwonen van de real life workshop is niet alleen een leermogelijkheid, maar ook een gezellig dagje uit. Je kunt jezelf onderdompelen in een creatieve en inspirerende omgeving, weg van de afleidingen van het dagelijks leven, en je volledig richten op je passie voor naaien.

Daarnaast verwen ik je met koffie, thee, taart en een lekkere lunch. Ofwel een complete dag heerlijk ontzorgt.

Zoals je kunt zien, hebben zowel de online training als de real life workshop hun eigen voordelen. Het is belangrijk om te overwegen wat het beste bij jou past op basis van je leerstijl, beschikbaarheid en persoonlijke voorkeuren. Misschien vind je het prettig om flexibel te leren vanuit huis met de online training of geef je de voorkeur aan de interactie en persoonlijke begeleiding van de real life workshop.

Is het feit dat je liever de voorkeur geeft aan persoonlijke interactie de reden geweest waarom je de afgelopen weken niet bent ingestapt in het Online Leslokaal, dan is dit jouw kans!

Op zaterdag 1 juli aanstaande geef ik de workshop ‘Jurk in 1 dag’, namelijk in real life. Het is de laatste mogelijkheid van dit seizoen en er zijn nog slechts 3 plekjes beschikbaar.

Zie ik jou 1 juli?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.