anydress logo zwart
Menu
jurk in 1 dag online

Leer hoe je patronen op eigen maten tekent en creëer prachtige jurken die perfect passen.

Waarom ben ik het Online Leslokaal Jurk in 1 dag’ begonnen?

Ik heb dezelfde problemen ervaren waar jij misschien ook tegenaan loopt: miskopen, kleding die nooit goed past en een frustratie met confectiematen, omdat ik zelf lang ben en toen der tijd nog 10 kilo zwaarder was zocht ik voor mezelf een oplossing voor deze frustraties.

Inmiddels had ik op de Rotterdamse Snijschool geleerd hoe je patronen op je eigen maten kunt tekenen en daardoor kleding op maat kunt maken. Echter de weg naar een kledingstuk op maat kan best lang zijn. Door tijdgebrek liep ik dus vaak vast. Klinkt je vast bekend in de oren.

Maatwerkklant hielp me verder op weg

In die tijd maakte ik nog maatwerk kledingstukken voor klanten. Mijn toenmalige klant, wilde dat ik met tricotstoffen ging werken omdat dit haar veel meer comfort bracht dan de maatwerkkledingstukken van niet rekbare stoffen.
Het werken met tricotstoffen was toen nog nieuw voor mij, maar wat ben ik blij dat mijn klant ooit die vraag aan me stelde. Als snel leerde ik dat ik met behulp van de rek uit een tricotstof, veel sneller tot een passende geheel kon komen. De betere kleermakers zullen dit ervaren als smokkelen, maar hé het gaat om het resultaat wat telt!

Al puzzelend kwam ik dus stap voor stap steeds gemakkelijker aan patronen voor mijn niet standaard confectiematen lijf. Maar er was nog een probleem.

Niet iedereen kan patroontekenen

Ik kon namelijk patroontekenen, maar die vlieger gaat niet voor iedereen op. Daarnaast snap ik ook dat niet iedereen een 4 jarige studie wil volgen tot maatwerkkleermaakster om uiteindelijk passende kledingstukken te kunnen maken.

De puzzelmodus ging dus weer aan. Die wiskundige berekeningen moesten toch ook anders kunnen. Zo ontwikkelde ik een sterk vereenvoudigde methode om een patroon op eigen maten te tekenen in combinatie met een rekbare stof. Een methode die iedereen kan leren en helemaal niet moeilijk is.

De workshop Jurk in 1 dag was geboren.

Kleine meisjes worden groot

De workshop voor de eerste keer geven was rete spannend. Gelukkig wel heel succesvol! Zo schuurde en schaafde ik het eerste jaar de workshop helemaal bij en groeide de workshop uit tot mijn best verkopende workshop van de afgelopen 8 jaar.

Inmiddels had ik vorig jaar al weer flink door gepuzzeld naar meer mogelijkheden voor deze manier van tekenen en jurken maken. Want hoe tof is het als je in plaats van tijdens de live workshop 1 jurk leert maken, je er veel meer leert maken. Tijdens de workshop krijg je namelijk 3 keuzes, waardoor er 27 mogelijkheden ontstaan.

Zo groeide de workshop uit, tot het Online leslokaal Jurk in 1 dag. Waar je van 27 jurken elke 3 maanden een stukje verder groeit tot op dit moment, maar liefst 624 verschillende varianten.

Wil jij vanaf nu ook af van miskopen, jurken die niet goed passen en frustraties met confectiematen? Leer dan nu hoe je zelf jurken op maat kunt maken met het Online Leslokaal Jurk in 1 dag! Schrijf je in en ontdek de eenvoudige methode om patronen op eigen maten te tekenen en te werken met rekbare stoffen. Word zelfverzekerd in het creëren van perfect passende jurken en maak een statement met jouw unieke stijl.

Naast dat ik je leer in het Online Leslokaal Jurk in 1 dag leer:

  • jurk patronen tekenen op eigen maten
  • zonder ingewikkelde wiskundige berekeningen
  • met één methode 27 varianten maken

Krijg je ook:

  • heel veel naaitips
  • shapetips
  • toegang tot een besloten facebookgroep
  • 3-4 wekelijkse vraag en antwoordsessie
  • en….

 

als je instapt voor 17 juni a.s. een gratis KICKSTART sessie, waarin ik je stap voor stap meeneem in het tekenen van je eerste patroon op eigen maten, waarna je direct met je naaimachine aan de slag kunt.

En dit alles voor slecht 29,- per maand. (minimaal 3 mnd)

JA, IK DOE MEE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.