Online patroontekenen

Heerlijk…..eventjes was tijd voor mezelf! Even een patroontje overnemen, uitknippen en als het lukt ook nog even alvast een beginnetje maken met het in elkaar zetten.

Een week later heb je weer wat tijd voor jezelf en maak je dat ene kledingstuk wat je hebt overgenomen af. Vol verwachting loop je naar de badkamer, kleed je om en bekijkt jezelf in de spiegel. Hé bah…..waarom zie de taillenaad nou niet netjes in de taille. Mijn mouwen zitten ook best wel strak. En eigenlijk vind ik mijn rok, broek of jurk ook wel iets te kort. 

Verdorie, heb ik daar mijn spaarzame naaitijd aan besteed?

Als dit je bekend voorkomt, dan is het tijd om je hobby een UPGRADE te geven en jezelf te gaan leren patronen te tekenen. Want als je zelf je patronen tekent, maak je deze op je eigen maten en heb je van bovenstaande punten geen last meer.

In de online leeromgeving van Any Dress, kun je module voor module stap voor stap alle kledingstukken leren teken en uitwerken. Alle technieken worden uitgelegd in video met een stap voor stap beschrijving. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen dan kun je terecht in de Facebookgroep  ‘Online leeromgeving Any Dress’

De manier om stap voor stap te leren patroontekenen, volledig in je eigen tempo op het moment dat het jou uitkomt!