anydress logo zwart
Menu
review - rok

Niet alles gaat altijd zoals je wilt!

Niet alles gaat altijd zoals je wilt.

De feestdagen naderen met rasse schreden. Onze to do lijstjes puilen uit! De kerstmenu’s worden met de dag uitgebreider en dan moeten we er natuurlijk ook nog tip top uitzien met zijn allen.

Dan zijn de feestdagen daar. Je slooft jezelf 120% uit, maar aan het einde van de feestdagen bekruipt je toch het gevoel dat het niet was wat het had moeten zijn.

De lat lag natuurlijk weer mega-hoog. Vond iedereen het wel gezellig. Was het eten wel lekker en zag ik er eigenlijk wel goed uit, want mijn schoonzus die was om door een ringentje te halen.

Wat zijn wij dames er toch goed in om onszelf te saboteren en niet zo’n klein beetje ook. Zelf al zouden we voorzichtig durven toegeven dat er iets goed is gegaan dan nog zien we toch ook echt wel een dingentje wat fout is gegaan. Maar is hetgeen wij denken wel het juiste??

En dat is bij mij niet anders hoor! Ik neem je even mee in een voorbeeld.

Vorig seizoen gaf ik de een workshop ‘Jurk in 1 dag’ waarover ikzelf helemaal niet tevreden was. Wat ging er mis?

  1. De workshop liep uit in tijd. Voor mij helemaal geen probleem, dat gebeurd wel vaker en dan gaan we gewoon door totdat het wel klaar is. Deze keer alleen kon ik de reden waarom deze zo uitliep niet vatten en daar baalde ik van.
  2. Omdat de workshop uitliep, moesten 2 dames de workshop verlaten zonder eindresultaat. Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik dat niet snel laat gebeuren. Ik sta er namelijk voor dat je met resultaat naar huis gaat. De omstandigheden waren echter zo dat het niet anders kon.

Het gevolg van beide punten? Ik baalde als een stekker, had een volledig but gevoel en voelde mezelf nogal incompetent. Ofwel mijn hoofd ging behoorlijk met me aan de haal.

Maar was de workshop dan echt zo slecht? Ik dacht natuurlijk van wel, maar mocht enkele dagen later een hele mooie en toffe review ontvangen over de workshop. Zo bleek mijn werkelijkheid compleet anders dan de werkelijkheid van de workshop volgsters.

En dit gebeurd ook bij zelf kleding naaien. Je loopt vast, snapt niet waarom en gooit het kledingstuk in de hoek. Het liefst begin je een nieuw project, maar ik moedig je aan het even weg te leggen en het later weer op te pakken en het toch te proberen.

Gun jezelf even een moment om niet zo streng te zijn voor jezelf en te beseffen dat in jouw hoofd de werkelijkheid anders is dan in die van een ander. En dat werkt twee kanten op.

Zo ervaar jij een flut resultaat, terwijl anderen bewondering voor je hebben en zo denk iedereen dat bij mij als zeer ervaren naaister nooit wat fout gaat terwijl dat zoals je net gelezen hebt, dus ook totaal niet het geval is.

Wees dus vooral lief voor jezelf!

Vind je dat toch lastig? Wat ik natuurlijk echt wel herken, laat mij dan je cheerleader zijn. Hoe? Door te naaien met mijn online training ‘Teken jouw perfect passende rokpatroon’.

In deze online training leer ik je stap voor stap het tekenen van 4 verschillende rokken helemaal op jouw eigen maten. Leg ik je uit hoe je deze op de meest mooie manier in elkaar kunt zetten. Kan je mij jou laten cheerleaden via de besloten facebookgroep of de maandelijkse vraag en antwoordsessies. Kun je mij gewoon een half jaar lang vooruit spoelen, terugspoelen en op pauze zetten. En dat allemaal voor slecht 47,- euro!

Ik ben er voor je ! Beloofd.

Liefs,

Linda

‌P.S. Ook superleuk om onder de boom te leggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.