Menu

Net op het moment dat je je afvraagt……

Net op het moment dat je je afvraagt…

Waarvoor schrijf ik al die blogs, nieuwsbrieven, facebook en instagram berichten. Het zijn natuurlijk allemaal super media voor ondernemers waarmee je reikwijdte enorm wordt vergroot en de wereld aan je voeten ligt. Een like is zo gegeven, maar een antwoord op een vraag of een reactie is een heel ander verhaal. En dan heb ik het nog niet over het feit dat het heel erg lastig te achterhalen is of je nu daadwerkelijk via deze media nieuwe klanten ontvangt.

Google

In tegenstelling tot de andere media hoor ik wel regelmatig dat mensen mij vinden via Google. Ook op mijn bestelformulier in de webshop wordt de regelmatig aangegeven. Dit geeft dus ook aan dat onze generatie gewoon is opgegroeid met het werkwoord Googlen.

Facebook

Maar zoals ik dus aangaf, ik begon me net af te vragen waar schrijf ik al die content voor. En alsof het de wet van Murphy is krijg ik dan onlangs op deze foto 22 likes en 4 leuke reacties. En op een Instagram review bericht 13 likes.

Oké het werkt dus blijkbaar wel ook al krijg je niet altijd een fysieke reactie.

Nieuwsbrieven

Van bovengenoemde reacties werd ik dus al heel erg blij. Maar de volgende reactie op mijn nieuwsbrief wilde ik jullie toch niet onthouden:

Hi Linda, Je was terecht gekomen in mijn “ongewenste mail-map”, die ik steeds vergeet dagelijks te bekijken… Maar vanochtend vond ik je en heb direct gekeken want: altijd fijn naaitips. En bingo hoor prima tips neen, top tips. Op dit moment ben ik in Zuid Frankrijk met vakantie mét jawel mijn Bernina en Babylock! Ik vind het zó leuk om te naaien dat laat ik me niet afnemen door bijvoorbeeld een vakantie. En kon dus meteen een paar van jouw tips gebruiken.

Ik vond het leuk om te lezen dat je je patroon uitlegt op de goeie kant terwijl de meesten zeggen op de verkeerde kant, dat deed ik al om jouw genoemde reden maar ook om zo het beste patroontje van de stof te pakken. Ik heb al een en ander over je gelezen dus. Leuke site en geweldig die naailessen. Ik naai sinds twee jaar weer na n pauze van 30!! jaar. En zou best wat (privé-)lessen willen hebben. Het is allen jammer dat je niet in de buurt van Amsterdam woont want wellicht had je dan wel in je fancy “karretje” naar me toe kunnen komen crossen.

In ieder geval: ik blijf je volgen! Groet ”

Jullie begrijpen, ik eindigde die week met een glimlach van oor tot oor. En ik ga dus gewoon lekker door met jullie te verblijden met al mijn content.

 

Liefs,

Linda

2 reacties

 1. Ha Linda, ook ik lees altijd je blog en vind het leuk om dingen uit te proberen.
  Toen ik patroon tekenen bij je leerde had je het er ook al over : weinig reacties. We naaien liever:)
  Hou vol, ik geniet er ook van.
  Anja

  1. Hoi Anja,

   Dank je wel voor je lieve woorden. En natuurlijk heb je helemaal gelijk. Het gaat tenslotte om het naaien 😉
   Ik ga door en blijf jullie gewoon leuke blogs sturen. Dank je wel voor het lezen.

   Gr. Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.