anydress logo zwart
Menu

Mijn eerste creatie was een kussenhoesje?

Ruim vijf jaar geleden volgde Debby een proefles bij Any Dress … om nooit meer weg te gaan.

‘Mijn eerste creatie was een kussenhoesje’, vertelt Debby. ‘Inmiddels ben ik wat handiger achter de naaimachine, maar ik kan nog lang niet alles. Ik vind het vooral leuk om kleding te maken die ik zelf kan dragen. Als cursist heb ik vaak te veel creatieve ideeën, die ik het liefst in één kledingstuk wil verwerken. Gelukkig is Linda er dan om al mijn hersenspinsels in een maakbaar gehaal te gieten.’

Aanstekelijk enthousiasme

Dat Debby al jaren kind aan huis is bij Any Dress, is niet zomaar. ‘Het enthousiasme van Linda is zó aanstekelijk. Ze weet haar enorme kennis op een onwijs leuke manier met de cursisten te delen, zodanig dat ik steeds denk: daar wil ik meer van. Wat ik ook knap vind, is dat Linda uit de naailessen input haalt voor nieuwe cursussen. Zo is bijvoorbeeld de cursus ‘Leftover undies’ ontstaan. Daarnaast zijn de groepslessen ontzettend gezellig. De groepen zijn klein en van diverse samenstelling: de leeftijden variëren bijvoorbeeld van begin twintig tot zeventig plus. Linda heeft de gave om díe cursisten in een groep te plaatsen, die goed bij elkaar passen. Je leert er dus niet alleen de fijne kneepjes van het vak, maar je houdt er ook nog leuke contacten aan over.’

Oorkonde

Eens in de zoveel tijd maken de cursisten ook een uitstapje. ‘Naar een modestoffenzaak in Eindhoven: ik voel me daar als een kind in de snoepwinkel, superleuk! Je hoort het … ik ben echt fan van Any Dress. Onlangs kreeg ik van Linda een oorkonde. Enthousiaste en trouwe cursist staat er op. En dat blijf ik ook, zeker weten!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.