anydress logo zwart
Menu

Bij Linda heb ik een stukje Snijschool teruggevonden.

Amper negentien jaar was Agnes Huizer, toen ze begon aan de driejarige opleiding tot coupeuse aan de Rotterdamse Snijschool. Na een jaar stopte ze met de opleiding, volgde later nog een naaicursus in een wijkcentrum en kwam acht jaar geleden uiteindelijk bij Any Dress terecht. Daar vond Agnes precies wat ze zocht.

‘Bij Linda heb ik een stukje Snijschool teruggevonden’, antwoordt Agnes op de vraag waarom zij destijds voor Any Dress koos. ‘Ik had er best een beetje spijt van dat ik mijn opleiding tot coupeuse niet had afgerond. Maar ja, met negentien jaar vind je zoveel dingen leuk en neem je niet altijd goed doordachte beslissingen. Tuurlijk had ik het later weer kunnen oppakken, maar op mijn leeftijd begin je niet meer zo snel aan een meerjarige opleiding. Bij Linda krijg je les op maat en kun je je voor veel workshops inschrijven. Dat sprak en spreekt me na acht jaar nog steeds aan.’

Terug op het honk

Agnes is in de loop der jaren steeds meeverhuisd met Any Dress. ‘Toen ik begon, zaten we in het atelier bij Linda aan huis. Na twee tijdelijke onderkomens in Vlaardingen, zijn we weer terug bij waar we begonnen. En eerlijk gezegd, vind ik het hier toch wel het gezelligst. Linda heeft de ruimte uitgebouwd, de opzet is aantrekkelijk en het heeft een knusse sfeer. In de afgelopen acht jaar heb ik zo’n beetje alle workshops gevolgd die Linda aanbiedt. Van “Naai je eigen jurk in één Dag” tot “Leftover Undies”: ik vind ze allemaal even leuk. Linda legt alles heel duidelijk uit, ook online. Ze is lekker direct en heeft humor. Ook fijn: ze heeft altijd wel even tijd voor je.’ Aan de uitstapjes naar Harrie Bosch Modestoffen in Eindhoven denkt Agnes met veel plezier terug. ‘Door corona ligt dat nu natuurlijk even stil, maar ik hoop dat we dat ooit weer kunnen oppakken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.