anydress logo zwart
Menu

Let’s do this dit Weekend!

Het normale leven is weer begonnen of staat weer op het punt te beginnen. De vakanties zijn voorbij of bijna voorbij. Daardoor stappen we allemaal weer in de ratrace van het leven en heb ik al weer een aantal keren het volgende gehoord:

Consequent tijd in te plannen om te naaien is mijn valkuil.

Nu kan ik niet anders als toegeven dat mijn TO SEW wensenlijstje de afgelopen weken aardig is gegroeid en dat zelfs Weekend Sewing niet is gelukt. Er lag een TO SEW plan voor de zomerweken, maar daar is bij mij niets van terecht gekomen. Helaas werd ik deze zomer voor de tweede keer bezocht door Tante C. En deze keer heeft ze heel wat meer rotzooi achtergelaten dan de vorige keer, waardoor mijn energielevel 0,0 is.

Maar dat wil niet zeggen, dat ik jullie niet van een aantal tips kan voorzien om toch wat naaitijd bij elkaar te sprokkelen:

Gun jezelf een vast moment in de week door het in te plannen. Zodat je een soort van naailes voor jezelf inplant. Bijvoorbeeld op maandagavond 1-1.5 uur. Of zelfs maar een half uur. Elk half uurtje is er ééntje.

Gun jezelf elke dag een ontspannen half uurtje voor of na het eten, voordat je weer in de volgende planning stapt

Gun jezelf elke ochtend voordat je naar het werk gaat een half uurtje. Misschien moet je wel je wekker wat eerder zetten, maar stel je toch eens voor dat je de dag zo heerlijk relaxed kan beginnen.

Gun jezelf een naaitijd op zondag. Terwijl de rest van het gezin nog op één oor ligt.

Gun jezelf s’avonds een half uurtje in plaats van het kijken naar dat ene programma, waar je eigenlijk niet zo veel aan vindt of zet het programma op de achtergrond aan.

Mogelijkheden genoeg. Het gaat er denk ik niet eens om dat je niet echt tijd hebt, maar gun jij jezelf de tijd. Durf jij te kiezen voor (al is het maar een half uurtje per week) jezelf?

Weet jij nog een andere tip. Help ons, want wie weet heb jij net die ene tip die voor een ander ook heel goed werkt.

Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.