Menu
Maak je eigen perfect passende Vintagestijl Jurk in 1 Dag

Zelf een jurk naaien: Maak je eigen perfect passende Vintagestijl Jurk in 1 Dag

Ontdek de magie van vintagemode

Het is alweer zeven jaar geleden dat ik voor de camera stond bij de Sugarcoated Company, een team van stylisten, visagisten, hairstylisten en fotografen die jou voor één dag transformeren in een vintage model. De iconische stijl uit de jaren ’40 en ’50 krijgt een moderne en persoonlijke twist, waardoor je je uniek en zelfverzekerd voelt. Deze fotoshoot was een langgekoesterde wens van mij, en ik besloot het te combineren met de promotie van mijn workshop “Jurk in 1 dag”. Uiteraard droeg ik tijdens de shoot mijn zelf genaaide fifties jurk!

Een fotoshoot in Vintage Stijl

De metamorfose ruimte van de Sugarcoated Company bracht me meteen in de juiste sfeer vol inspiratie en enthousiasme. De aankleding dompelt je volledig onder in de jaren ’40 en ’50. Terwijl mijn lange haren werden gekruld, kreeg ik een professionele make-uplook, perfect voor de fotoshoot.

Zo werd ik omgetoverd tot een prachtige vintage verschijning, compleet met bloemen in mijn haar en een vintage bril op mijn neus. Toen ik mijn zelfgemaakte 50’s jurk aantrok, voelde alles op zijn plek. Geloof me, je voelt je compleet anders wanneer je deze stijl omarmt.

En dan sta je plotseling voor de camera. Om te ontspannen kreeg ik een glaasje prosecco en op de achtergrond klonk gezellige 50’s muziek. Het was moeilijk om stil te staan, de muziek zorgde ervoor dat ik vanzelf begon te swingen. Vertrouw me, het was even wennen als je niet gewend bent om elke dag je gezicht op sociale media te tonen.

De uitdaging van jouw figuur

Als vrouw met een imperfecte figuur (want hé we zijn allemaal mega kritisch) begrijp ik de frustratie van het vinden van de perfect passende kleding maar al te goed. Standaardmaten passen niet altijd goed bij jouw lichaamsvormen en het kan moeilijk zijn om iets te vinden dat flatteert en comfortabel zit. Daarom is het leren naaien van je eigen kleding zo’n waardevolle vaardigheid. Met de basiskennis die je al hebt, kun je jezelf uitdagen om verder te gaan en je eigen perfect passende jurk naaien. Het gaat niet alleen om het leren van technieken, maar ook om het begrijpen van jouw lichaam en hoe je het beste kunt accentueren wat je hebt.

Leer verder met het Online Leslokaal Jurk in 1 Dag

Het online leslokaal Jurk in 1 Dag is de ideale plek om verder te leren en je naaivaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Deze workshop is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die al basiskennis hebben van kleding naaien maar vastlopen als het gaat om hun figuur. In deze workshop leer je stap voor stap hoe je een vintage jurk op maat kunt maken, helemaal aangepast aan jouw eigen maten. Met duidelijke instructies en begeleiding kun je zelfverzekerd aan de slag en binnen één dag je eigen perfect passende jurk naaien.

Resultaat fotoshoot

Het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot, dat zien jullie al jaren voorbijkomen. Op mijn website, op mijn facebook en instragram profielen, maar ook op mijn pinterest en you tube profiel en zelfs als ansichtkaart. Die ene foto is onderdeel geworden van mijn huisstijl. En weet je wat het leuke is, inmiddels heb ik geen lang haar meer en vraagt men regelmatig ongelovig of ik degene op die foto ben. Hahahaha.

Wil jij nu ook een gave 50’s jurk voor jezelf maken? Natuurlijk volledig op je eigen maten? Dan is het online leslokaal Jurk in 1 dag, de place to be. Kies bij de hals, mouw en rok opties voor een boothals, 3/4 mouw en een klokkende rok en jij hebt je vintage jurk te pakken. Eenmaal de vintage jurk gemaakt, dan zijn er nog 26 varianten beschikbaar om mee aan de slag te gaan. Meld je dus snel aan voor het
online leslokaal Jurk in 1 dag en ga lekker aan de slag. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van het maken van je jouw eigen jurken.

 

Liefs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.