anydress logo zwart
Menu
kokerrok combineren

De kokerrok, hoe combineer je hem eigenlijk?

De kokerrok, hoe combineer je hem eigenlijk?

De kokerrok is een klassieker in de modewereld en raakt net als de Little Black Dress nooit uit de mode. Om bij de tijd te blijven zie je de kokerrok in vele gedaantes voorbij komen van net boven de knie, kuitlengte of enkellengte. Een ideale rok om in vele combinaties en stijlen te dragen.

Maar hoe combineer je die ideale rok nu eigenlijk? Want in het voorgaande seizoen wist ik mijn zelfgemaakte kokerrok ook slechts op 1 manier te dragen. Tijd dus voor wat onderzoek…. met de volgende combinatie mogelijkheden.

Combinatie mogelijkheden:

  • Zo kun je de kokerrok prima dragen met een crop top. Natuurlijk alleen als je durft wat bloot te laten zien en dus zeker niet voor iedereen geschikt.
  • Je kunt het dragen met een comfy sweater of eenvoudig t-shirt voor een lekkere casual look.
  • Draag hem met een mooie soepele blouse voor een wat chiquere uitstraling.
  • Of met een blazer om lekker zakelijk voor de dag te komen.
  • Verder is de kokerrok een ideale rok om met elk soort schoen te combineren, want je kunt hem dragen met hakken (powervrouw), flipflop (beach style), gympen (sportief), instappers (stoer) en laarzen (vrouwelijk).
  • Ben je op zoek naar een lief en girly uitstraling dan is de kokerrok superleuk te dragen met sandaaltjes met daarin van de lieve kanten sokjes. Een sjaal met bloementjes erbij en voila.
  • Ben je nu super zelfverzekerd of een durfal dan kun je de kokerrok ook combineren met een bijpassende top in het zelfde materiaal en kleuren. Waardoor je eigenlijk een soort figure hugging jurk creëert.
  • Voor een net wat frivoler stijl, draag je de kokerrok met een peplum en een T-shirtje.
  • En wat dacht je van de kokerrok met en stoer leren jack of een klassieke trenchcoat.
  • Ook het type chaneljasje staat super op een kokerrok.

Je ziet dus, legio mogelijkheden. En ook ik heb nu extra combinatie mogelijkheden gevonden om mijn kokerrok te dragen.

Geen excuus meer 😉

Geen excuus dus meer om geen super vrouwelijk kokerrok te dragen. Wil jij nu graag een kokerrok die helemaal op jou maten is gemaakt en goed aansluit op je figuur? Doe dan mee met de workshop ‘Kokerrok en top in 1 dag’. Samen maken we een super combinatie waarmee jij voor de dag kunt komen! Meer informatie over de workshop vind je op mijn website.

Lfs Linda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

Ebook naaiwijzer

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.