Menu
Kokerrok en top

Hoezo ineens die kokerrok?

Hoezo?

Degene die mijn blog volgen zal het vermoedelijk wel zijn opgevallen, dat het thema de laatste weken ‘de Kokerrok’ is. Hoezo dat nu ineens? Dat ga ik jullie vertellen.

De meesten van jullie kennen de workshop ‘Maak je eigen jurk in 1 dag’ en velen hebben deze workshop ook gevolgd. Gelukkig zijn er nog steeds veel nieuwe dames die kennismaken met Any Dress via deze workshop. Maar ik vindt het leuk om de dames die de workshop al hebben gevolgd terug te zien en te verblijden met nieuwe mogelijkheden.

Het succes van de workshop

Zo vroeg ik mij afgelopen zomer dan ook af wat nu zorgde voor het succes van de ‘Workshop Jurk’:

  • De workshop is niet moeilijk, iedereen kan meedoen
  • Het is een gezellig dagje uit
  • Je hebt in 1 dag een jurk
  • Gemaakt naar je eigen wensen
  • En op je eigen maten

De vraag die daar natuurlijk op volgde is, wat zoeken en willen jullie nog meer als aanvulling in jullie garderobe? En kan ik jullie daar bij helpen? Een gezellige dag, waarin jullie kleding kunnen leren maken naar eigen wensen en eigen maten. Zo kwamen we op het idee ‘de Kokerrok’. Een veelzijdig en tijdloos kledingstuk wat je in vele stijlen kunt combineren en geschikt is voor veel figuurtypen.

Van idee naar workshop

Maar met een geboren idee, zijn we er natuurlijk nog niet. Naar aanleiding van het idee reizen er altijd weer nieuwe vragen. Hoe maken we het patroon? Dat voor iedereen geschikt is? Welke stoffen gaan we gebruiken? Nu is een kokerrok natuurlijk super leuk alleen wat doe je er op aan? Dus onderzochten we hoe we er een complete outfit van kunnen maken. En hebben we getest, getest en getest om tot het beste resultaat te komen.

Op deze manier is in de afgelopen maanden de nieuwe workshop ‘kokerrok en top’ ontstaan. Wat me gelijk brengt bij het antwoord op de vraag hoezo ineens al die aandacht voor de kokerrok. Wij zijn in elk geval al super enthousiast en hopen jullie net zo enthousiast te maken voor deze nieuwe workshop en deze nieuwe kans om je kledingkast aan te vullen.

Wil je meer weten over deze workshop of ben jij nu al net zo enthousiast als wij, dan kun je je opgeven via deze link

 

Lfs Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Delen:

meer zoals dit:

E-BOOK: 5 VEEL VOORKOMENDE FOUTEN!

WAAROM JOUW ZELF GENAAIDE KLEDING NIET STAAT.